Арестуваха воайори в Гърция, щракали жени на плажа

Балкани

Арестуваха воайори в Гърция, щракали жени на плажа

19859
на 07.07.2024
Арестуваха воайори в Гърция, щракали жени на плажа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията в Александруполис арестува двама чужденци, обвинени в правене на снимки на къпещи се млади момичета без тяхно съгласие.

препоръчано

Според полицията и протоколната информация част от къпещите се, забелязали мъжете, подали сигнал в полицията по телефона. В крайбрежната зона на Александруполис незабавно пристигнали полицейски служители, които след наблюдение на обвиняемите, ги задържали, пише “Труд“.

При извършената проверка на фототехника е установено наличие на материали, свързани с оплакванията, в резултат на което на арестуваните са повдигнати обвинения за нарушение на личните данни.

За неразрешено снимане/видеозапис, максималното наказание в Гърция, предвидено в закона, е лишаване от свобода не повече от три години или глоба не повече от 30 000 евро.

Незаконното записване на лични комуникации се наказва с лишаване от свобода до 10 години или глоба до 100 000 евро, или и двете.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК