Арестуваха кметски син с кокаин

Крими

Арестуваха кметски син с кокаин

7932
на 26.10.2020
Арестуваха кметски син с кокаин
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

При полицейска проверка малко преди полунощ завчера е арестуван Крум Стоичков, син на зам.-кмета на Кресна Валентин Стоичков.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Автомобилът Фолксваген Голф на Стоичков-младши е спрян за проверка на ул. „Яне Сандански“ в Кресна, съобщи struma.com. При вида на униформените Стоичков изхвърлил през прозореца на колата плик с бяло прахообразно вещество, което при полевия тест реагирало на кокаин. Пликчето е открито в непосредствена близост до автомобила му. Стоичков е задържан. Не за първи път името на зам.-кметския син се свързва с наркотици. Преди около две години в дома на тъста му бе открита нарколаборатория за производство на канабис. Тогава всички твърдяха, че дрогата отново е собственост на Крум Стоичков. Случаят е докладван на прокуратурата.

Междувременно стана ясно, че 19-годишният Николай Спасов остава без шофьорска книжка и е осъден условно, след като направи сериозно провинение само няколко месеца откакто има свидетелство за управление на МПС. Студентът от Тракийския университет в Стара Загора е спипан зад волана на Пежото си, модел 301, след употреба на наркотици, информира "Флагман". На 4 октомври младежът е сгащен от полицейските служители по ул. „К. Величков“ до бл. 15 в бургаския жк. „Лазур”. Униформените го спрели за рутинна проверка, след което му направили тест за наркотици, като устройството отчело положителна проба за канабис. Така Николай прекарал следващите 24 часа зад решетките. Няколко дни след това е бил изправен пред съда, където е признал вината си, че наистина е шофирал след употреба на марихуана. Спасов се разминал с условна присъда от 6 месеца в изпитателен срок от 3 години, сочи решението на магистратите. Освен това 19-годишният студент няма да има право да сяда зад волана в следващите 10 месеца, тъй като шофьорската му книжка е отнета. Той ще трябва да плати и глоба от 300 лева за нарушението, което е направил на пътя.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК