Арестуваха мъж, обвинен в изнасилване на малолетно момиче

Темида

Арестуваха мъж, обвинен в изнасилване на малолетно момиче

19620
преди 5 часа
Арестуваха мъж, обвинен в изнасилване на малолетно момиче
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По искане на Окръжен съд – Сливен, арестуваха мъж, обвинен в изнасилване на малолетно момиче.

препоръчано

За престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода от десет до двадесет години.

Пострадалото момиче, което е на 14 години, не е с опасност за живота, но има причинена средна телесна повреда - избиване на зъб, каза говорителят на Окръжната прокуратура Ваня Белева. Извършителят е неосъждан и не е имал досега криминални прояви.

Съдът взе най-тежката мярка за неотклонение, като прецени, че е налице обосновано предположение обвиняемият да е извършил престъплението, в което е обвинен, както и за съществуването на реална опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление.

Определението на съда може да бъде обжалвано и протестирано с частна жалба и частен протест в тридневен срок, считано от датата на постановяване пред Апелативен съд - Бургас.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК