Арестуваха мъж, сипел заплахи срещу Байдън

Америка

Арестуваха мъж, сипел заплахи срещу Байдън

9449
на 18.07.2024
Арестуваха мъж, сипел заплахи срещу Байдън
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж от Флорида беше арестуван за отправяне на заплахи срещу президента на САЩ Джо Байдън, само няколко дни след опита за убийство на републиканския му съперник Доналд Тръмп.

препоръчано

39-годишният Джейсън Патрик Алдей е бил арестуван, съобщиха от прокуратурата на САЩ в Северния окръг на Флорида.

Твърди се, че Алдай от Куинси, Флорида, е участвал в изпращането на заплашителни съобщения срещу президента Джо Байдън и други федерални служители, се казва в съобщение на службата.

Според наказателното обвинение Алдей е направил заплашителни изявления по адрес на Байдън, докато е бил настанен в психиатрично заведение в Талахаси, Флорида, миналия месец. Отправял е и заплахи в постове в "X".

Алдей е задържан в очакване на съдебния процес, уточнява БГНЕС.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК