Арестуваха нереза, изнасилил 16-годишно момиче в Мездра

Крими

Арестуваха нереза, изнасилил 16-годишно момиче в Мездра

17689
на 28.05.2020
Арестуваха нереза, изнасилил 16-годишно момиче в Мездра
Автор:   ПИК

Под ръководството на Районна прокуратура – Мездра се води разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 152, ал. 2, вр. ал. 1 от Наказателния кодекс.

препоръчано

В Районното управление на МВР гр. Мездра е бил получен сигнал за насилствено съвкупление с шестнадесетгодишно момиче. Пострадалата била лишена от възможност за самоотбрана, принудена към това чрез употреба на сила и заплашване.

В резултат на проведените действия по разследване е бил установен извършителят на престъпното деяние – двадесет и две годишният В.Й. Същият е бил привлечен в качеството на обвиняем и задържан.

 Внесеното от прокуратурата в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ е било уважено. Понастоящем обвиняемият Й. е в следствения арест.

        

Сподели:
Бомба x
Учени доказаха коя е правилната страна за сън в леглото Учени доказаха коя е правилната страна за сън в леглото
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 283
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това