Арестуваха рапъра Пъф Деди

Америка

Арестуваха рапъра Пъф Деди

11375
на 17.09.2024
Арестуваха рапъра Пъф Деди
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Рапърът Пъф Деди е бил арестуван в Ню Йорк по все още неуточнени федерални обвинения, съобщава BBC.

препоръчано

Арестът в Манхатън следва обиски на два от имотите му в Лос Анджелис и Маями през март като част от "продължаващо разследване" на сексуален трафик от властите.

Адвокатът на Комбс, Марк Анифило, каза, че са "разочаровани" от ареста и клиентът му е "невинен човек".

Музикантът е изправен пред поредица от обвинения от сексуално насилие до злоупотреба, включително от бившата си партньорка Касандра "Каси" Вентура. През пролетта беше разпространен видеоклип как Пъф Деди ѝ нанася побой в хотел в Лос Анджелис. Той отрече всички обвинения срещу него.

Рапърът е обект на няколко граждански дела, които го описват като сексуален хищник, който използва алкохол и наркотици, за да подчинява жертвите си.

През март федерални агенти нахлуха в имотите му в рамките на двустранна операция, която показа, че срещу Комбс се води федерално разследване и потенциално наказателно дело.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК