Арестуваха 35-годишния мъж, който наряза гумите на Борис Дали

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Арестуваха 35-годишния мъж, който наряза гумите на Борис Дали

7907
на 04.11.2021
Арестуваха 35-годишния мъж, който наряза гумите на Борис Дали
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Фоп-фолк певецът Борис Дали е един  от собствениците, на 30 коли, които осъмнаха с нарязани гуми в Бобов дол.

препоръчано

"Аз имам камера на блока, но как по закона на Мърфи се е случило, че те работят, но устройство не е записало извършителя. Идваше ми да изхвърля телевизора през прозореца", обясни пред в. "Телеграф" бобовдолецът. Самият той става обект на посегателството, две от гумите на Делибалтов са срязани.

"На мен самият са срязани две гуми. Веднага ги смених, защото няма как да пътувам. За всички си беше проблем. Вече зная, че има задържан по случая", коментира още Борис Дали.

По негови думи за всеки един от потърпевшите щетата е голяма. "На тези времена няма как да е. Някои казват ти имаш скъпа кола не е проблем, но не е така. За всеки е скъпо . и за тези с евтините коли, и за тези със скъпите. Ако сметнете 60 гуми по 200 лв., можете да прецените какво е направил този лигльо", обясни поп-фолк изпълнителят.

По данни от пресцентъра на ОДМВР – Кюстендил, служители на РУ - Бобов дол са задържали 35-годишен местен жител, за когото са установени данни, че е съпричастен към извършеното престъпление.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК