Аржентинска телевизия разказа за последните мигове на Диего Марадона

СПОРТЪТ ДНЕС

Аржентинска телевизия разказа за последните мигове на Диего Марадона

17175
на 26.11.2020
Аржентинска телевизия разказа за последните мигове на Диего Марадона
Автор:   ПИК

Аржентинският телевизионен канал TN разказа последният ден на иконата на световния футбол Диего Армандо Марадона, който почина вчера.

препоръчано

Според медията, предсмъртните думи на Марадона били: „Лошо ми е”.

Световният шампион с Аржентина от 1986 година почина в градчето Тигре, провинция Буенос Айрес. Там той бе на курс на рехабилитация след мозъчна операция. С Марадона са били и племенника му Джони Еспозито, психолог, психиатър и медицинска сестра.

По време на закуската си Марадона се чувствал зле и се върнал в стаята си, за да си полегне. Лекарите обърнали внимание, че Марадона бил много блед и веднага повикали екип на спешна помощ.

Той пристигнал след няколко минути, но до тогава сърцето на Марадона вече било спряло. Футболистът не е можел да диша, като опитите за реанимиране се оказали безуспешни.

Церемонията по прощаване с Диего Марадона ще се проведе в президентския дворец Casa Rosada. Обикновено в двореца се провеждат прощавания само с починали президенти на страната. За Марадона обаче ще бъде направено изключение.

Очаква се с легендата да се простят около милион души.

 

Превод и редакция: ПИК

 

 

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това