Ариана Гранде дарява $5 милиона на фенове

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ариана Гранде дарява $5 милиона на фенове

2420
на 14.10.2021
Ариана Гранде дарява $5 милиона на фенове
Автор:   ПИК

Ариана Гранде обяви, че ще се раздели безвъзмездно с до 5 милиона долара. По случай Световния ден на психичното здраве, тя ще ги дари за безплатна терапия на феновете си, които имат нужда от такъв вид лечение. 

препоръчано

Това разкри самата тя чрез публикация в Инстаграм, споделяйки, че е обединила сили с платформата за психично здраве Better Help, което според нея е "само един малък жест".

"Наясно съм, че има много реални бариери, когато става въпрос за достъп до ресурси във връзка с психичното здраве. И въпреки че това е само един малък жест (и остава много по-големият системен проблем), исках да направя това и се надявам да помогна на още няколко души да опитат нещо ново и да поставят лечението си на първо място", коментира звездата.

Припомняме, че това е вторият през тази година, в който Гранде предлага на феновете безплатна терапия, като през юни тя дари 1 милион долара за каузата.

Самата Ариана не веднъж е била откровена за собствените си битки с психичното си здраве, като преди това е споделила, че е страдала от посттравматичен стрес след атаката на концерта й в Манчестър през 2017 г. Тя е споделяла как именно ходенето на терапия й е помогнало, пише "Монитор".

Сподели:
Бомба x
Причини да се чувствате като в капан във връзката си Причини да се чувствате като в капан във връзката си
ПИК TV x
Проф. Герджиков за провала на Радев и хората му: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност (ВИДЕО) Проф. Герджиков за провала на Радев и хората му: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това