Ариана Гранде дарява $5 милиона на фенове

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ариана Гранде дарява $5 милиона на фенове

7717
на 14.10.2021
Ариана Гранде дарява $5 милиона на фенове
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Ариана Гранде обяви, че ще се раздели безвъзмездно с до 5 милиона долара. По случай Световния ден на психичното здраве, тя ще ги дари за безплатна терапия на феновете си, които имат нужда от такъв вид лечение. 

препоръчано

Това разкри самата тя чрез публикация в Инстаграм, споделяйки, че е обединила сили с платформата за психично здраве Better Help, което според нея е "само един малък жест".

"Наясно съм, че има много реални бариери, когато става въпрос за достъп до ресурси във връзка с психичното здраве. И въпреки че това е само един малък жест (и остава много по-големият системен проблем), исках да направя това и се надявам да помогна на още няколко души да опитат нещо ново и да поставят лечението си на първо място", коментира звездата.

Припомняме, че това е вторият през тази година, в който Гранде предлага на феновете безплатна терапия, като през юни тя дари 1 милион долара за каузата.

Самата Ариана не веднъж е била откровена за собствените си битки с психичното си здраве, като преди това е споделила, че е страдала от посттравматичен стрес след атаката на концерта й в Манчестър през 2017 г. Тя е споделяла как именно ходенето на терапия й е помогнало, пише "Монитор".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК