Арсенал не успя да дръпне напред, може да се радва, че не загуби

Световен футбол

Арсенал не успя да дръпне напред, може да се радва, че не загуби

3621
на 17.01.2016
Арсенал не успя да дръпне напред, може да се радва, че не загуби

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отборът на Арсенал не успя да се възползва от равенството на Лестър и да се откъсне с две точки преднина на върха в класирането, след като завърши наравно 0:0 при гостуването си на Стоук Сити на "Британия Стейдиъм". Нещо повече - момчетата на Арсен Венгер могат да се радват, че не загубиха визитата си на "грънчарите", пише Sportal.bg.

препоръчано

През второто полувреме Петер Чех направи няколко добри спасявания, най-впечатляващо от които двойно след удари на Боян Къркич и Хоселу, а в последната 90-а минута Начо Монреал изчисти топката от голлинията след изпълнение на корнер, за да се запази равенството в резултата. По този начин големият печеливш от изминаващия 22-и кръг във Висшата лига е Манчестър Сити, който се доближи само на една точка от първата позиция в класирането.

свързани новини

Без тримата си най-креативни футболисти - Месут Йозил, Алексис Санчес и Сантиаго Касорла, лондончани бяха безидейни пред гола и най-добрата им ситуация бе в началото на второто полувреме, когато Джак Бътланд спаси удар на Оливие Жиру, който бе засякъл центриране на Аарън Рамзи от корнер. Контузията на асистент №1 във Висшата лига този сезон Месут Йозил преди началото на мача се оказа много голям удар за гостите, които пострадаха много от неговото отсъствие.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК