Асен Блатечки грее с двойничка на Диляна Попова (СНИМКА)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Асен Блатечки грее с двойничка на Диляна Попова (СНИМКА)

49522
на 08.04.2023
Асен Блатечки грее с двойничка на Диляна Попова (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Приликата с бившата на Асен Блатечки Диляна Попова е поразителна, дивят се хората - брюнетка с красиви светли очи и в топ форма.

препоръчано

Актьорът Асен Блатечки не разказва подробности за актуалната дама на сърцето си, но се знае, че е по-млада от него. Звездата навърши 52 години на 22 март, ала все още минава за секссимвол и привлича женското внимание.

Mного дами честитиха рождения ден на Асен, включително и Айлин Бобева от шоуто „Ергенът”, която публикува обща снимка с него.

Не е ясно откъде се познават, но вероятно е по линия на каратето – и двамата са се занимавали професионално с бойния спорт. Някои дори заподозряха, че са имали кратка афера в близкото минало. В приятелски компании мачото е споделял, че е имал над 500 жени – кажи-речи колкото едно средно голямо село!


 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК