Асен Василев - министърът на финансите, чиято фирма фалира

Акценти

Асен Василев - министърът на финансите, чиято фирма фалира

238262
на 15.05.2021
Асен Василев - министърът на финансите, чиято фирма фалира
Автор:   ПИК

Служебният финансов министър Асен Василев е създател на компанията Everbread, която преди години приключва с фалит и дългове от почти 9 млн. британски паунда! Това показва публикация от 2013 г., появила се няколко месеца след като Асен Василев е назначен от Росен Плевнелиев за служебен министър на икономиката в правителството на Марин Райков. Сайтът на фалиралата му фирма днес е обявен за продан. Казано иначе - нищо не е такова, каквото изглежда и каквото се опитват да ни го представят. Днес Асен Василев е служебен финансов министър. Интересно е да се разкрие кой прави кастинга на тези хора, та с такава лекота прескачат от един на друг "благодетел" и това не изпълва ли понятието "задкулисие", съобщава Zonanews.bg.

препоръчано

"Асен Васков Василев е завършил икономика в Харвард и е специализирал бизнес администрация и право в Harvard Business School и Harvard Law School. Съосновател е и президент на Everbread – една от петте компании в света за ценообразуване на самолетни билети. Everbread е частично финансирана от Националния Фонд за Научни разработки на Сингапур и от първия инвеститор в Skype". Това се опитва да ни внуши официалната биография на служебния министър на финансите Асен Василев. Истината е, че бизнес активността на Асен Василев е приключила с пълен крах, с фалит и огромни дългове. Мислете!

Изключителен скандал е да назначиш за министър на финансите лице, което така е управлявало собствената си фирма, че тя е фалирала. Фалитът е основно въпрос на погрешни решения. И ако при собствената фирма последиците от този фалит носиш ти и твоите съдружници, то при финансите на държавата не е така. Там последиците носим всички ние. Отговорността - там е разковничето. А тази отговорност за всичко, което вече се случва в държавата ни е основно на един човек - Румен Радев. 

Фирмата на Асен Василев е фалирала с дългове от почти 9 млн. британски паунда

Фирмата на Асен Василев е фалирала и затворена

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА) Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА)
ново
Днес: 184
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това