Вход
София
Времето в София 12 o C

Асен Генов: Бюджетът на долнопробния популист Мая Манолова е почти 3 млн. лв.

Асен Генов: Бюджетът на долнопробния популист Мая Манолова е почти 3 млн. лв.

на 05.11.2018
62481
47
Асен Генов: Бюджетът на долнопробния популист Мая Манолова е почти 3 млн. лв.
Автор: ПИК
05.11.2018
47
62481

Публикуваме мнение от стената на блогъра Асен Генов във фейсбук, свързано с последните политически активности на омбудсмана Мая Манолова:

Бюджетът на долнопробния популист Манолова за 2017 е почти три милиона лева. Некадърниците и глупаците в екипа ѝ ако искат могат да правят по една тридневна приемна във всеки областен център и да си покрият пътни, наем помещение и командировъчни за екип от трима души всеки месец.

Но малоумието доминира и никой в медиите не се сеща да прочете подробната разбивка на разходите на този общественополитически паразит...

Сподели:
Напиши коментар »
(47)
1
МНОГО ФАЛШИВ ЕНТУСИАЗЪМ ! РЕЗУЛТАТ НЯМА !
2
гена, бравос бре - нещо умно и от тебе, бате
3
ЗАБЕЛЯЗВАМЕ ПОЛОЖИТЕЛНАТА ПРОМЯНА ВЪВ ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ДРУГАРЯ ОТ ОБЩЕСТВОТО ХАРЕ КРИШНА- ДЕРЗАЙ, ДРУГАРЮ
4
Манолова е паразит, вярно е.
5
дано ти разпорят там където не те огрява слънцето, че да мирясаш....
6
Браво на Асен, цитира коментара ми, че Червените шафрантии, са научени на привилегии още от времето на Соца. Лесно се гради рейтинг с народни пари, които да харчиш безконтролно. Аман от паразитни структури, които обслужват всякакви паразитни протести и движения. ВМЕСТО ДА СЪГРАДИ НЕЩО, ТАЯ САМО ПИЛЕЕ И РЕЗУЛТАТ 0. Време е и на шербета да се отнемат разни привилегии, и без това е Прецедент на блато, и нека си квака там..
7
manolova-ostavka.
8
Ми тя ,Манолова с три милиона (безотчетни) ,може и Ролс-Ройс ,като на Бенчо да си купи ,да си наеме не един ,ами десет гаваза и пак - ще остане !!! Популизъм - та ,дрънка ( съгл. една реклама) !
9
ТАЗИ ЧЕРВЕНА НЕКАДЪРНИЦА, ВЕДНАГА ДА СИ ЗАМИНАВА НА СЕЛО. И БЕЗ ТОВА ВЗИМА ПАРИ ЗАЛУДО.
10
“Блогър”-отрепка,коментарите на един трол с няколко ник-а,на мутренския ПИК.
11
За какво в дундуркаме и хрантутим тeзи нищо правещи , ала дебело финансово подплатени институции като тази на омбудсмана и президента.Бездънна яма, където се наливат немалко народни пари и особено президенството задръстено с огромен брой съветници, баджанаци и роднини от което до сега нищо смислено и в полза за България не е излязло. Особено пък сега, когато начело е един главозамаял се бивш военен воден за носа като циганска мечка от куп алчни за власт и пари червени лелки ! Само плямпане, нравоучения и завери на фона на екскурзийки и шопинг по света за държавна сметка.
12
Колкото и да се преструва кюстендилската галевица не може да скрие какво представлява - 00!
13
Долната Соросоидна измет е еднакво вредна както за Америка така и за България.
14
Дpиcльo, а ти колко получаваш за да си вееш простащината в ЕС? По наши сметки имаш личен бюджет от 300 000 евро или 600 000 лева, за които не си свършил и за 1 ст. работа.
15
Мая Манолова (чисто и просто) се самозабрави ! В някой социологически проучвания беше показан изключително висок рейтинг на ведомството "Омбудсман" и тя реши - че е (незаобиколим) фактор и че трябва да се угажда на всяка нейна прищявка , а всъщност - омбудсмана е една паразитна институция (захранвана с много пари от нашите данъци) от която - НИЩО НЕ ЗАВИСИ и НИЩО НЕ ПРАВИ ,както и НЕ СЕ ОТЧИТА ПРЕД НИКОГО ,което е още едно потвърждение на правилото - "за да се харесвш на всички - трябва нищо да не правиш" !!! ПП. Президентската институция е нещо като Омбугман-а но с десеторно по големи разходи - за тях също важи горното правило ,но Радев леко го видоизмени - нищо не правим ,харчим ви парите ,но сме все недоволни и все гладни ( за още при) .
16
При този бюджет може да си вземе кола и на лизинг за 2 години и да е поне 100 000лв и няма да се охарчи. Крадецът вика "Дръжте крадеца"
17
ЗНАЧИ С ТРИ МИЛИОНА, А ЩЕ СЕ ВОЗИ С ВЛАК? И ПРИЕМНА ЩЕ ОТВОРИ - ОТ ГАРА ДО ГАРА?
18
Като е некомпетентен човек, най добре да си трае. Този плондер да ни направи една разшифровка на бюджета.
19
62 човека работят за омбусмана за над милион лева тази година. И така като гледам от финасовите й отчети има голяма икономия на средства досега така че може да си купи скъпарска кола
20
Бюджетите на едни от най-малките общини в България са поне 2-3 милиона лева. Те се крадат като както и на национално ниво поне 30% т.е. за гражданите за всички нужди на общините поне 5000-6000 души остават 1.5-2.4 млн лева приблизително или 500 лв на човек. Сега да вземем на сериозно думите на г-н Генов, който разбира, се има върховен рейтинг и е от най-обичаните твари, но просто статистика: Омбудсманът с бюджет гласуван от Враждебен Парламент има 3 млн лева на 6.5 млн души или 50 ст на човек. Коментар няма да правя. Искам само да допълня, че Мая Манолова се очертава като един от истинските Бъдещи лидери на България. Генов не е въобще тема на никакъв разговор, уважаеми
21
Асан Генов толко ли е огладнял, че му се свидят 4ст. данъци дневно? Или съперничеството между Бойкикев и Ананас Ананасов е достигнало връхна точка? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!!!!!!!!!!!
22
Пардон, 4 ст. данъци месечно.
23
ОТ БОЦМАНА НИЩО НЕ ЗАВИСИ !!! НЕ е СЛУЧАЙНО ЧЕ ТУРИХА ПОСЛУШЕН и ЗАВИСИМ !!!
24
АБЕ ДЕБИЛ, КАКВИ ОБЩИНИ, КАКВИ 50 СТ. КАКВИ 7 000 000? МАЯ КОСТИНБРОДСКА ВиК ЛИ ЩЕ ИМ ПРОКАРВА, ПЪТИЩА ЛИ ЩЕ ИМ СТРОИ, ТРАНСПОРТ ЛИ ЩЕ ИМ ОСИГУРЯВА? ТИ Я НАПРАВИ КОНКУРЕНТ НА БОЙКО, ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА. ТЯ ЩЕ НИ ОПРАВЯ С ПО 50 СТ НА ЧОВЕК? Я ПРОВЕРИ ДАЛИ ВЗИМА ПО-МАЛКО ОТ 10 000 - ЗАПЛАТА ПО 12, КВО ПРАВИ? ДНЕС ЩЕ ХОДИ ДО ВАРНА? УТРЕ КЪДЕ?
25
Червеното Мае -знае -трябва да ЛАЕ.Несправедлив е закона - малко са три милиона!
26
отговор на коментар
Какъв е "резултатът" от действията на Агеновците?
27
Наглост и популизъм от страна на г-жа Мая Манолова. Доказа, че вълка козината си мени, но не й нрава или казано по друг начин няма бивши комунисти. Знаем, че сте много "речовита", но помним и костинбродската афера, че до вчера бяхте депутат и гласувахте законите срещу, които сега се борите?!?! Кому е нужен този рев днес, какво фатално е станало, дали в управляваната от Вас институция няма други коли, с които да упражнявате дейността си. И какви са тия простотии - ще приемате в автобуси и влакове- а дали досега приемахте в служебната си кола? И дали е уместно да използвате служебната си кола да посещавате фризьор и магазини...видяно в Папараци
28
Генов, сега гербaвите ли започнаха да ти плащат, та обърна палачинката така рязко? Забрави ли как мецаше по медиите и площадите, че секретарката на Доган - преуспяващият Пеевски е в политиката? По-добре ни кажи какъв ти е хонорарът от ПИК!
29
При 56 души екип излиза около 4000лв заплата за всеки от тях плюс 20 000лв за пчелата, не е зле.
30
Сега да се разберем . Съгласно кнституцията на България - всички сме равни . Затова аз искам следното . Искам за моето Бабе , кола и охрана от НСО . Три милиона бюджет , и безплатни екскурзии из България . И моето Бабе е пъпчива като Манолова , руса е , има същото образование като нея , и също много лъже . Сега за Манолова има всички екстри а за моето пъпчиво бабе няма - а нали сме равни ?
31
Един път да сме на едно мнение
32
Винаги съм бил сигурен за лицемерната й същост!!! Не мога да повярвам каква наглост!!! Най-глуповато е, че цялото общество й вярва, а тя в замяна разнася само заблуси, дава напразни надежди на хората и изказва популистки глупости! O, пропуснах... и харчи по 3 млн. да играе роля на спасителка! Смешно!
33
МАЯ РАБОТИ СИ СПОКОЙНО , ДА НЕ ТИ ПУКА ОТ БОКЛУЦИТЕ !!!!НАРОДА ПРЕЦЕНЯ КОЙ ПОПУЛИСТ И КОЙ НЕ!!!!!
34
Това педерас'че пак ли се обажда?
35
Хубаво е да се побликуват сумите за ФРЗ колко са , защото заплатата на Мая и заместниците й са мнооого големи в сравнение на трудовият народ и държавните служители......намалете ги малко и ето пари за кола и шофьор !!!! Стига вече е ревала за колата на НСО , може да си реши проблема ,но Мая обича да дига пушилка, да прави демонстрации и да реве по медиите колко много й пречат да работи !
36
ГОРАНОВ ,ДАЙТЕ И САМО СЛУЖЕБНА КОЛА А НЕ СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ ,ЗАЩОТО Е ТВЪРДЕ НАТРАПЧИВО ДА ХОДИ С КОЛА НА НСО И ДА РЕШАВА ...АКО НАИСТИНА РЕШАВА НЯКАКВИ КАЗУСИ...
37
мая работи си спокойно...спекулирай с позицията си...лей крокодилски сълзи за онеправданите които БСП забравиха че съществуват.''майките'' са щит на манолова за политическа пропаганда..
38
Това добре.Сега е ред да се публикуват и моите разходи свързани с ненужни разходки по целия свят.Нека се знае и, че никакъв ефект няма от моите разходки, освен да си чеша егото на гърба на малоумния бай Ганьо.Е, все пак казах нещо съществено, покрай хилядите глупости, които ежедневно бълвам.
39
Мая Костинбродская е същата пачавра като Славуца, само дето на Славуца езика по-голям, защото го ползва за фелаІцио! Големи надежди се възлагат на импІотентния Славуца, но то е типично за БСП, те обичат зависимите и особено обратните !И Славуца и Свинкята са с "чисто" БКП минало, което е оцапано с финансови далавери, офшорки, импекси и други, но това се нрави на другарите, защото са предлагат чисто минало и мръсно бъдеще!
40
не ми беше приятен,ама не знаете каква информация е изнесъл с което Маю Костинбродска трябва да си подаде оставката. Сметка - 1839000 лв. фонд Работна заплата за 62 човека персонал/май са малко,а/.За 1 месец за заплати бюджета на бат,Бойко е осигурил 153250 лв. или на служител на Майчето се падат средно по...... 2472 лв.Да не чувам"Боже господиии".Ето това е Мая Костинбродска-циркаджийката дето приема в купетата на влаковете.Че и иска да става президент или друг висок пост.Българии,мислете бе,смятайте.Говоря не политически,а субективно за тази персона Мая Галева.Какво повече за "защитничката" на неоправданите със скъпите и прескъпи тоалети и аксесоари.
41
В БГ такива като Манолова с лопата да ги ринеш.Хрантутници и паразити на държавна (народна)издръжка.
42
$работиме много, от сутрин до здрач с лимузини, но хлябът не стига за вас, деца$ всяка службица задърпала към себе си чергата и вика "дайте още милиони" за секретарки
43
Пълен боклук и нагла до безобразие е тази .
44
Само да поясня за "разбирачите"Във фонда Персонал влизат и оситуровките.Сами можете да сметнете колко са заплатите,Да поясня за неграмотните - средна заплата ма хората в агенцията 2080 лв- чисто се вземат 1614 лв.А и в бюджета има средства за капиталови разходи 51 х.лв.С тези пари можеш да се снимаш с Бентли,но не да го купиш,
45
Няма да заблуждаваш и манипулираш.В институцията на омбутсмана работещите там са държани служители и осигурителните вноски за ДОО и здравните ги плаща изцяло държавата,т.е от държавния бюджет
46
Тоя е един Кръгъл Нещастник
47
Кой изобщо е Асен Генов, за да му давате трибуна и да ни занимавате с неговите мнения? Нито е експерт, нито е публично лице. Допреди месеци беше просто пионка на Иво Прокопиев!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 13590
архив

Момиче за първи път остава в дома на приятеля си. На сутринта излизайки от банята му казва:
- Много мило, че си помислил и за мен. Имаше две кърпи под буквата Л и Г, Л е Любо, а Г е Галя. Нали?
- Е, не си разбрала много правилно, но вече си я използвала.

няма нови новини
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
сега
1074
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Шефът на военното разузнаване ще може да е и цивилен (ОБНОВЕНА)
x
ОГЛЕДАЙТЕ СЕ! Тези признаци издават брак без любов
x