Вход
София
Времето в София 17 o C

Асен Генов: Искам да чуя речта на Борисов на английски! Говорителката на премиера доволна: Получава ти се шегата, Асене...

Асен Генов: Искам да чуя речта на Борисов на английски!
Говорителката на премиера доволна: Получава ти се шегата, Асене...

на 12.01.2018
68216
42
Асен Генов: Искам да чуя речта на Борисов на английски!
Говорителката на премиера доволна: Получава ти се шегата, Асене...
Автор: ПИК
12.01.2018
42
68216

"Искам да чуя програмната реч на прецедателя Борисов на английски", написа във фейсбука си видният протестър Асен Генов.

Веднага му отговори не друг, а говорителката на премиера Севделина Арнаудова.

"Получава ти се шегата, Асене..."

Нейното неочаквано включване събуди въпроси дали е уместно именно тя да се "бъзика" с езиковите умения на шефа си. Както и дали изобщо е уместно да виси по фейсбуците на хора, които наричат Борисов "главатар" и зоват за масови протести срещу правителството.

А може би г-жа Арнаудова просто мисли като Асен Генов, в което, разбира се, няма нищо лошо в условията на демокрация.

Сподели:
Напиши коментар »
(42)
1
Тая Севда...кокошчица златна, тъпа фитка
2
АРНАУДОВА Е СЛУГИНЯ НА НА БЪЧВАРОВА, СЛУГИНЯТА НА ПРОКОПИЕВ, КВО ОЧАКВАТЕ ОТ ТЯХ ??
3
Говорителка, вятър. Тая е тотална щета вееее
4
какви са тия простотии....прецедателя , я ходи в 4 клас да учиш правопис , протестър ... неграмотен аман отвсякъде ни залива неграмотност, по телевизии , интернет , научете се да пишете грамотно и след това давайте оценки и анализи
5
БАЦО ФУК ИУУ ИН ИО АШИ УИ СУЗУКИ !....АТАИБАФГЗО БАНКЯНЗКИ ЦВИНЬА ДООЛНАЯ !....
6
"преЦедателя" идва от ироничното "преЦедателство" с което тиквун се пъче ... но да не се сърдим на tt. иронията е сложно изкуство и често остава неразбрано от ... плебс-а. лек и усмихнат ден
7
Много се заиграват бойковите хора с протестърите бре,
8
ПОСЛЕ ДА НЕ СЕ ЧУДИМ ЩО СЛЕД ВСЕКИ РЕХАВ ПРОТЕСТ ББ КЛЯКА...
9
Премиерът сега е минал на френски език и е стигнал до "парле ву франсе", а английският му се е забил на "конгратюлейшънс". Все пак това са възможностите на банкянската езикова школа. Все ще понаучи някоя и друга думичка до следващия мандат, но се надявам ние да не разберем това.
10
Защо трябва да се обръща внимание на разни кришнари с лилави перуки и среднощни бояджии на паметници! Бил известен блогър, известен къде и с какво? Посредствено джудже с политически амбиции /или пък не/, стигащи до там, че да докопа някой грантаджийски лев!
11
елегантно поднесената ирония , може да бъде правилно написана граматически , но елементарния похват си личи по избрания начин за иронизиране .....елементарно Уотсън и то много
12
Моля, който иска да чуе такава реч, да гласува с плюс, който не иска - с минус.
13
Когато Асен Генов престане да бъде мека китка, тогава и Борисов ще прочете речта си на английски. И неграмотнико, пише се председател, а не прецедател!
14
Божке, той български не може да говори та английски! Верно сте шегаджии! Видяхте ли го как се беше излегнал в креслото, като дерибей!
15
Г-н Борисов трябва да почва да учи и албански език, защото той стана втори официален език в Македония.
16
Че те всички говорят български вече - това ще бъде езика за официални срещи !
17
АБЕ ЩО СЕ БЪЗИКАТ С ЧОВЕКА? ТОВА ЧЕ НЕЗНАЕ ЕЗИЦИ НЕ Е КАЗАНО ЧЕ НЯМА МОЗЪК. А Й НА ТЕЗИ ГОДИНИ ТРУДНО СЕ УЧИ ЕЗИК. ДА БЕШЕ ПОНЕ 15 ГОДИНИ ПО МЛАД МОЖЕШЕ И ДА НАУЧИ АНГЛИИСКИЯ. МНОГО НАРОД ГО МРАЗИ И ЗНАМ ЗАЩО. ЗАЩОТО МУ ИЗКАРАХА ИМЕ НА МУТРА. НЯМА НАЧИН ДА Е БИЛ МУТРА И ДА ОЦЕЛЕЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ЖИВ. ВИДЯХТЕ КАКВО СТАНА С НАЙ ГОЛЕМИТЕ МУТРИ ВСИЧКИ СЕ ПРЕСЕЛИХА В ОТВЪДНОТО. А МОЖЕ И ДА Е БИЛ ПО ХИТЪР ОТ ТЯХ И ДА Е ОЦЕЛЯЛ. ЕДИНСТВЕНАТА МУ ФИРМА ИПОН ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА САМО НЕЗНАМ КОЙ Я УПРАВЛЯВА. ТАКА ЧЕ БЪЗИКАНЕТО С АНГЛИИСКИЯ ХИЧ НЕЕ УМЕСТНО.
18
АЗ ПЪК ИСКАМ ДА НАБУТАМ В УСТАТА НА ЧЕРВЕНАТА ПАЧАВРА МАЙКА ТИ ЕДИН НАТУРАЛЕН БЪЛГАРСКИ С РАЗШИРЕНИ ВЕНИ -- ТРИ МЕСЕЦА ЩЕ СЕ ОРИГВА НА ХЕЙ !
19
Анонимната червена селяния е побързала да се изака и под тази новина.Личи си по броя коментари, че другарите от Позитано пак са развързали кесията за подаяния към щатните форумни анонимници , впрегнати да хулят и плюят денонощно по сайтове като този.Дай на червените тапири достъп до АНОНИМЕН форум като този и после им гледай сеира.....
20
тиквата български не знае,вие английски искатев,но Радев 3 езика знае
21
А Радева знае най-вече френски...Устен!
22
Ако Чекиджията от Банкя знае поне един чужд език той няма как да бъде премиер на България. Такива хора не могат да бъдат премиери. Борисов може , Динко - може, могат да са Перата, Очите, Божо Кравата, Пора, Рижата........ Генов, ясно ли ти е ?
23
Г -н Генов ,научете правописа - пише се председател ,а не прецедател . Вие не знаете български ,а искате всички да знаят английски. Леко смешничко е.
24
Нали става дума за нашия министър председател д-р инж.Бойко Борисов. Защо непременно трябва да знае английски .Всички контакти, речи, срещи се превеждат от квалифицирани преводачи на които това им е работата, за да не се допуснат неточности и изкривявания и това е много, много важно. Освен това, докато единия събеседник говори, другият може да премисли отговора си, но откъде у БСП писачите тук толкова акъл?
25
ПЪРВО РЕЧТА НА БОРИСОВ , БЕШЕ КАТО НА СРАМЕЖЛИВ НЕПОДГОТВЕН УЧЕНИК!!!!СТРАННО КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ БЪДЕ БОРИСОВ , МОЖЕ БИ ЕДИНСТВЕН , КОЙТО НЕ ЗНАЕ ЕЗИК!!!!
26
ТОЯ ПЪК! СМЕШНИК - ГОЛЯМА РАБОТА, ЧЕ ЗНАЕ АНГЛИЙСКИ, КАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕ, А ПОВТАРЯ КАТО МАНТРА ЗАУЧЕНИ РЕПЛИКИ!
28
Този глупак не може да не знае, че по света хората знаят по два-три езика, но са чистачи, метачи и всякакви други непрестижни професии. На едни им вървят езиците, на други математиките, на трети други много по-важни професии, които се отнасят до здравето и сигурността на човечеството. Злобата на българските и руските комунисти срещу Бойко Борисов и Цветанов е, че те успяха с помощта на Симеон да ни откъснат от руските комунистически бандити, които до един са се набутали в Кремъл и не сме в тяхно престъпно подчинение.
29
не щеш ли.да я чуеш?
30
А на руски не искаш ли?
31
От къдЯ на къдЯ ба Асене. Нали я чуваш на КАРУЦАРСКИ БАНКЕНСКИ. тОВА НЕ ТИ ЛИ Е ДОСТАТЪЧНО...
32
Изкашлял се,опънал шия и изревал:Юряяяяя,Юнкяяяяяя,Юнкяяяяяяря
33
МИ ТО ЧУЖДЕНЦИТЕ ДА НАУЧАТ ГОРНОБАНСКО-МАХЛЕНСКИ-МУТРЕНСКИ ЕЗИК,ТО ТОЯ ВАЖИ У НАЗЕ! КЪВ АНГЛИЙСКИ ???
34
БРАВО! БОРИСОВ ПРАВИЛНО НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, А НЯКОЙ СИ АСЕН ГЕНОВ ИСКА ДА ГОВОРИ АНГЛИЙСКИ! С КОЙ АКЪЛ! СЛУШАХТЕ ЛИ МУ РЕЧТА , ТА ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ 1 СМИСЛЕНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ, НО НЕ МУ ЛИПСВА САМОЧУВСТВИЕ. ПЛАЩА СИ ЧОВЕКА НА ИЗБОРИ И ЛОШИЯ МАТРИЯЛ ГЛАСУВА ЗА НЕГО. НАРИЦАТЕЛНО СМЕ В СВЕТА ЗАРАДИ ТОЗИ ИЗБОР, НАРОДА ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА ЗА ТОВА? ПОСМЕШИЩЕ И ШУТ НИ УПРАВЛЯВА, ЗАЩОТО НА ИЗБОРИТЕ ЦИГАНИТЕ МАСОВО ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО, А БЪЛГАРИТЕ НЕ ГЛАСУВАТ.
35
Асен Генов, ти като спреш да пишеш "прецедател", т. е ти като се научиш да говориш и пишеш правилно на български, тогава ще искаш от другите да говорят английски.
36
речта на д туск на бьлг беше пр акция това е един много неприятен и злобен човек особено кьм русия
37
Много важно ,че неговори ангийски!!Зе сметка на това говори френски и немски,я как добре се разира с дъртото пианде Юнкер!!!
38
КАТО МАЛЪК АСЕНЧО ПАДНА НА ГЛАВАТА СИ И ОТ ТОГАВА НЕ Е В РЕД . , СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ПЪК СЕ СДОБИ С ЛЮБОВНИК . И СЕГА АКО НЕ Е ОБСЛУЖЕН ГО ИЗБИВА ШИЗОФРИНИЯ ПРОСТЕТЕ НА БЛЯДА .
39
ДО 36 анонимен ,,// ВИЕ РУСНАК ЛИ СТЕ . ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ Е ЧЕ ЩОМ ВИЕ ОБИЧАТЕ РУСИЯ И ТОЙ ТРЯБВА ДА Я ОБИЧА . И АЗ НЕ Я ОБИЧАМ , ОБИЧАМ СИ БЪЛГАРИЯ , НЕ СЕ НАВЕЖДАМ НА ПОРОБИТЕЛИ . УВАЖАВАМ РУСКИЯТ НАРОД . ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ СМЕ , ЕДНИ И СЪЩИ НЕЗГОДИ СМЕ ПРЕЖИВЕЛИ ПРЕЗ КОМУНИЗМА . НИЕ В МОМЕНТА СМЕ ПО ДОБРЕ ОТ ТЯХ , 1 ЕВРО = 78 РУБЛИ . , ,, 1 ДОЛАР = 69 РУБЛИ --ОФЕЦИАЛЕН КУРС .
40
ТИ ЦИГАНСКИ ЗНАЕШ ЛИ , МАКАР ЧЕ ТИ Е ПОЛУРОДЕН ЕЗИК.
41
Ние на правилен български не можем да я чуем, камо ли на чужд език!!! За съдържанието и словореда просто да не говорим
42
ти си просто глупак, обикновен глупак.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Чукча отива на среща. Стои на ъгъла и чака мадамата. Чака, чака, по някое време вади термометъра, поглежда го и казва:
- Чакам до минус 40, и ако не дойде дотогава си тръгвам.

няма нови новини
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
сега
962
четат ПИК
сега
четат тази новина
ДРАМА В ПИК TV! Деси Фотосесията се бори за живота на болната си баба! Плеймейтката плаши лекари със съд - вижте защо в "Жълтите новини"
x
НОВ ГЕНИЙ! Тригодишно дете има по-висок IQ от Стивън Хокинг и Айнщайн
x