АСТРОЛОГИЯ: Късметът е с вас - не се сдържайте, правете неудържим секс

Животът днес

АСТРОЛОГИЯ: Късметът е с вас - не се сдържайте, правете неудържим секс

18842
на 24.11.2020
АСТРОЛОГИЯ: Късметът е с вас - не се сдържайте, правете неудържим секс
Автор:   ПИК

Първата половина на деня е по-благоприятна за действия. Луната се движи на празен ход от 12:45ч до 17:06ч. Не предприемайте нищо важно, не купувайте, не подписвайте договори в този период. Луната e в знак Риби до 17:06ч на 24 ноември. Това пише във фейсбук страницата си астроложката Ивелина Пенчева.

препоръчано

Луната в Риби стимулира емоционалността, състраданието, чувството за общност с всички хора, засилва се интуицията, но също така увеличава лековерността, доверчивостта, поражда желание за самосъжаление, желание за отпускане и мързелуване.

Уязвими са предимно ходилата и пръстите на краката. Трябва да се отбележи, че всичко, което се консумира в дните на Риби: никотин, алкохол, храна, наркотици, има двоен ефект върху организма.

В 17:06ч Луната влиза в знак Овен.

Продължава 10 лунен ден до 14:34ч на 24 ноември (от 14:12ч на 23 ноември).

В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Делата, започнати в този лунен ден, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да покажете достатъчно активност. Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици.

Благоприятно за семейни покупки, такива, които са за всички членове на семейството като битова техника, пералня, телевизор и др., както и за детски играчки, дрехи, книги, съдове за хранене.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.

Следва 11 лунен ден от 14:34ч на 24 ноември до 14:55ч на 25 ноември.

Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства жизненият потенциал. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно.

Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край (извън празния курс на Луната). Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си. 

Секс - В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Не се сдържайте. Подходящо за екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание и се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да се появят главоболие или болки в гърба.

Подстригване - след 14:34ч можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

9 слънчев ден – Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа. Хубаво да се поддържа постоянно горящ пламък. Добре е да се изгори всичко старо и ненужно, лечение с огън и благовонен дим. Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, за да изгори натрупаната негативна енергия.

Ако в този ден постоянно мръзнете и ви е студено, то значи, че от вас се е отвърнал вашия Ангел-Хранител.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това