АСТРОЛОГИЯ: Отдайте се на семейството и близките хора, не правете секс

Животът днес

АСТРОЛОГИЯ: Отдайте се на семейството и близките хора, не правете секс

9771
на 01.04.2020
АСТРОЛОГИЯ: Отдайте се на семейството и близките хора, не правете секс
Автор:   ПИК

На 2 април Луната е в знак Рак до 21:27 часа. Време за проявлението на тези чувства, които отдавна потискаме в себе си. Често в този лунен период човек лесно се поддава на бързи емоционални реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Хората стават по-чувствителни и лесно раними, потапят се в своя вътрешен свят. Това пише в фейсбук страницата си за астрология Ивелина Пенчева.

препоръчано

Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките.Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

Продължава 8 лунен ден до 12:01ч на 1 април (от 11:10ч на 31 март)

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Може да възродите старите проекти. Нужно е да се реагира бързо на проблемите, да не им се оставя време за развитие. Да се избягват всякакви спорове и влизане в конфликти.

Доминиращ 9 лунен ден от 12:01ч на 1 април до 13:00ч на 2 април

Този лунен ден символично е свързан със знака Рак и се счита за първия критичен ден от лунния цикъл. 9-ия лунен ден е опасен по свой начин, тъй като тъмните сили се събуждат днес и се опитват да ни съблазнят и изпитат. През цялото лунно денонощие ще чувствате негативната енергия и нейното въздействие. Могат да се изявят слабите ни страни и нашите недостатъци. Различни провокации ще идват от всички страни, така че останете скромни и не се поддавайте на илюзии. Тези, които имат чиста съвест, няма нужда да се притесняват от отрицателните последици.

Какво можете да правите? Да си почивате, да възстановявате силата си. Посветете времето на вътрешния си свят. Отделете свободно време за хобито или увлеченията си. Добро време за решение на всекидневни проблеми, но не се занимавайте с важни въпроси. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Здраве – Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения. Всякакви очистителни процедури в този период се приветстват. Очистване на помещенията физически и енергийно.

Диета - Отлично време за пост и разтоварване. Изберете деликатни продукти и се откажете от изкуствените (газирани напитки, сладкиши и т.н.). Може риба, но изключете друго месо, гъбите и продълговати зеленчуци като краставици, моркови. Да се избягва преяждането.

Отношения - В емоциите може да се наблюдава безразличие или нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Бъдете търпеливи в разговор с другите. Избягвайте агресивността. Не се месете на никого в работите, тъй като чувствителността се увеличава и конфликтите лесно се разпалват. Избягвайте разговор с партньора си за съвместното ви бъдеще и анализ на чувствата.

Секс - В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат изнасилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

12 слънчев ден - В него господстват скрити сили. Днес всеки получава толкова, колкото е заслужил. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Добре е да обърнете повече внимание на близките си и да им окажете помощ.
По поведението на животните в този ден се съди как се отнасят хората към вас. Да ви излае куче – носи неприятности.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това