Вход
София
Времето в София 8 o C

АСТРОЛОГ: Време да очистите астрала си, освободете се от негативните емоции

АСТРОЛОГ: Време да очистите астрала си, освободете се от негативните емоции

на 24.05.2020
15585
0
АСТРОЛОГ: Време да очистите астрала си, освободете се от негативните емоции
Автор: ПИК
24.05.2020
0
15585

От 14:11ч на 24 май до 02:10ч на 25 май

Луната се движи на празен ход. Нищо важно не предприемайте, не купувайте.

Луната е в знак Близнаци до 02:10ч на 25 май.

Хората стават по-активни, по-екстровертни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени в мислите и чувствата си. Сега е много благоприятно за литературно творчество. Намалете емоциите. Плановете си е желателно да приведете в съответствие с действителността. Изключете скандалите от дневния си ред. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорливи, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Новата или неправилно разбраната информация ще ви доведе до неправилни изводи. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

АСТРОЛОГ: Погледнете се отстрани и се откажете от всяко тщеславие и егоизъм

АСТРОЛОГ: Погледнете се отстрани и се откажете от всяко тщеславие и егоизъм

Меркурий влиза в Овен.

Луната е в знак Стрелец до 03:06ч...

на 11.04.2020

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Доминиращ 3 лунен ден от 07:06ч на 24 май до 07:51ч на 25 май

Лунният сърп вече започва да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.

АСТРОЛОГ: Намерете време и подарете усмивка, стискане на ръката, няколко топли думи

АСТРОЛОГ: Намерете време и подарете усмивка, стискане на ръката, няколко топли думи

Меркурий в секстил със Сатурн – Благоприятно за...

на 12.04.2020

Не хабете енергията си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден). Така денят ще пропадне напразно в пряк и преносен смисъл. Избягвайте пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства.

Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

Време да очистите астрала си. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако имате проблеми със ставите, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

Уязвима е храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.

АСТРОЛОГ: В този ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо

АСТРОЛОГ: В този ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо

Меркурий в тригон с Юпитер - създава позитивна...

на 10.05.2020

Секс – Време за активност в секса. Правете любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

5 слънчев ден - За предпочитане е повече да се мълчи в този ден. В никакъв случай не трябва да се бездейства. Не трябва на никого да се противоречи – нито на хората, нито на обстоятелствата. Не завиждайте и не осъждайте другите, не предавайте доверието им.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент АСТРОЛОГ: Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент
Луната е в знак Близнаци до 02:10ч на 25 май.Лунната...
на 23.05.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17020
архив

- Знаеш ли, че пиенето съкращава живота двойно?
- Как така?
- Ами ти например на колко години си?
- На 40.
- А ако не пиеше, вече да си на 80!

 

x
САМО В ПИК TV: Експертът по право Борислав Цеков с горещи разкрития за съдебната тесла за Корнелия Нинова и сблъсъка "Байдън - Тръмп" в САЩ (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Учени с шокиращо откритие: Стресът е заразен
x