Астролог: Време е за покаяние, но и за любов

Животът днес

Астролог: Време е за покаяние, но и за любов

5331
на 11.06.2021
Астролог: Време е за покаяние, но и за любов
Автор:   ПИК

Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

препоръчано

“Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Подходящо за социални мероприятия, подписване на важни документи“, съветва тя.

“Добре е да се започне курс за лечение, да се приготвят лекарства, но не течни. Отдайте се на семейните прегръдки, но само при взаимно съгласие. Благоприятно е за зачатие“, препоръчва гадателката.

“Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Препоръчва се да се изкъпете и да се наспите хубаво. Подходящо е за промяна на имиджа и прическата“, предрича астроложката.

“Недопустимо е да се проявява пренебрежително отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят. Сега не е време за домашна работа. Не се препоръчват ремонти. Денят не е подходящ за развод“, завършва Ивелина Пенчева.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА) Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА)
ново
Днес: 184
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това