Вход
София
Времето в София -3 o C

АСТРОЛОГ: Вслушвайте се в своите усещания, можете да проникнете в тайните на Вселената

АСТРОЛОГ: Вслушвайте се в своите усещания, можете да проникнете в тайните на Вселената

на 08.12.2019
13876
2
АСТРОЛОГ: Вслушвайте се в своите усещания, можете да проникнете в тайните на Вселената
Автор: ПИК
08.12.2019
2
13876

Луната продължава да се движи на празен ход в знак Овен до 09:30ч, след което преминава в знак Телец .

Когато Луната е в знак Телец е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките си сетива. Хубаво е да сте навън сред природата. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Избягвайте да викате и да пиете студени напитки. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза.

Продължава 12 лунен ден до 14:58ч на 8 декември (от 14:34ч на 7 декември)

Мирен и спокоен ден, който предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Нужно е да се вслушваме в своите усещания. Този ден носи спонтанност и непредсказуемост. Общуването се отразява благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да се оплаквате, защото може да останете в това състояние за дълго. Благоприятни са проявите на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Хубаво е да се посети църква. Молитвите отправени в този лунен ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Идеално време за уединени практики, йога, медитации. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Следва 13 лунен ден от 14:58ч на 8 декември до 15:25ч на 9 декември

Девизът на днешният ден е „Осъзнатост”. Един от най-мистичните и важни периоди от целия лунен месец. 13-ия лунен ден е активен, но не е подходящ за борба. Енергията в него се дава само на човек, който я е използвал правилно през предходните дни. И е необходимо да използвате ресурсите си в този ден много правилно и разумно. Идеалното време за духовни търсения. Човек може да проникне в тайните на Вселената, да разбере мъдростта на битието. Ако живеете правилно в 13-тия лунен ден, можете да коригирате съдбата си.

АСТРОЛОГ: Днес е най-мощният енергиен ден на месеца, Съдбата ще ви покровителства

АСТРОЛОГ: Днес е най-мощният енергиен ден на месеца, Съдбата ще ви покровителства

На 12-13 октомври е влиянието от опозицията на Венера с...

на 12.10.2019

Ден за учение, за усвояване на нови знания, за натрупване на информация, но внимателно я отсявайте. Не приемайте всичко за чиста монета. Можете да внесете изменения и корекции в плановете, делата и проектите си. Ако се върнат стари проблеми към вас, отнесете се към тях спокойно, без излишни нерви. Енергията на деня ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото. Покупки и домакинска работа в този ден може да се вършат, но само ако е необходимо. Ако ви предстои пазаруване, не го правете механично, по навик. Можете да се подстригвате, но ако го правите сами. Не е подходящо за посещение на фризьорски салон, не поверявайте днес своята енергия на друг човек.

23 слънчев ден – Ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания.

По-важни аспекти:

Слънце в квадратура с Нептун (11:02ч) - засилва въображението, но отслабва волята, лесно се изпада в заблуди. Въздържайте се от вземане на важни решения в днес и утре. Луна в тригон с Юпитер (в 11:59ч) Луна в съвпад с Уран ( 15:35ч) – емоциите стават неспокойни, настроението променливоВенера в секстил с Нептун (23:50ч)

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Денят е изпълнен с мистика, всички добри дела се възвръщат стократно АСТРОЛОГ: Денят е изпълнен с мистика, всички добри дела се възвръщат стократно
Луната е в знак Везни до 22:30ч до 27 октомвриЧовек сега...
на 26.10.2019
АСТРОЛОГ: Днес е ден за любов, нежност, доброта и разбиране АСТРОЛОГ: Днес е ден за любов, нежност, доброта и разбиране
07.12.19 Ден за прояви на любов, нежност, доброта и...
на 07.12.2019
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18487
архив

Вуте: - Абе, Нане, моеш ли да ми дадеш назаям каручката, оти моята се прехаби нешо? Нане: - Да кажем, че ме нема, те ме те, тука съм си. Да ти кажем, че каручката я нема, тея те, там си е. Затова, че ти отговорим уклончиво - Ти що си не е*еш майкята?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии поставят партньора на първо място
x