Вход
София
Времето в София 23 o C

АСТРОЛОГ: Денят е белязан с непредсказуемост, неблагоприятно време за всякакви начинания

АСТРОЛОГ: Денят е белязан с непредсказуемост, неблагоприятно време за всякакви начинания

на 02.08.2020
10664
0
АСТРОЛОГ: Денят е белязан с непредсказуемост, неблагоприятно време за всякакви начинания
Автор: ПИК
02.08.2020
0
10664

Слънцето в квадратура с Уран - Поведението на хората става противоречиво, ненадеждно, внезапно. Аспектът може да се отрази неблагоприятно върху поведението на хората, също върху здравословното състояние, проблеми от психо-емоционален характер. Непредсказуемост на събитията, повечето, от които могат да бъдат крайни и шокиращи. Могат да възникват внезапни романтични влечения, но те няма да са дълготрайни и устойчиви. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

АСТРОЛОГ: Бъдете внимателни, днес лесно могат да ви излъжат

АСТРОЛОГ: Бъдете внимателни, днес лесно могат да ви излъжат

Луната се движи на празен ход от 12:36ч до 13:09ч. В този...

на 06.07.2020

Луната е в знак Козирог до 21:12ч до 2 август

Вниманието на хората е насочено повече към материалната страна на въпроса. Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и коленете, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите. Да не се ходи при чакръкчии за намествате на кости и лекуване на гръбначния стълб.

Луната излиза на празен ход от17:02ч до 21:12ч., след което преминава във въздушния знак Водолей.

Продължава 13 лунен ден до 20:21ч на 2 август (от 19:31ч на 1 август)

Денят е загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. От гледна точка на енергията на тринадесетия лунен ден, ние освежаваме нашия енергиен запас, подновяваме жизнените си сили. Възможно е да научите нещо неизвестно ви досега.

АСТРОЛОГ: Силно енергиен ден, бъдете по-близко до приятелите си

АСТРОЛОГ: Силно енергиен ден, бъдете по-близко до приятелите си

Луната е в знак Овен до 20:35ч на 13 юли

В дните на...

на 12.07.2020

Числото 13 съответства на съзвездието Змиеносец - нарича се още съзвездието на магьосниците. Предсказанията, получени в този ден, могат значително да променят съдбата ви. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Движението на енергията може да разбута някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми и те да изплуват на повърхността. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно. В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Лош знак в този период е да се появят болки в стомаха - те показват неправилността на вашите действия.

Сексът трябва да е активен, изобилен, иновативен, наситен със силни чувства. Най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози. Ако се чувствате уморени или ви липсва желание, не предприемайте нищо.

Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите в бизнеса, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не правите, ще заздрави пикочно-половата и отделителната системи. Подстрижката(енергията на Акаша) ще ви помогне и ако искате да се помирите с човек, с когото отдавна не сте общували поради стари обиди. Ще ви се появят нужните думи и смелост, за да започнете разговор, а човекът ще прояви благоразположение. Не ходете във фризьорският салон обаче. Всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

АСТРОЛОГ: Днес е ден на битка със злото

АСТРОЛОГ: Днес е ден на битка със злото

По усещанията на тялото днес може да се съди за...

на 16.07.2020

Сега основното не е какво купувате, а по-точно какви качествени стоки избирате. Много е важно в тринадесетия лунен ден да не бързате, а да подходите с цялата отговорност към нещото, което ще закупите. Проучете го внимателно, тогава изберете най-доброто. През този период трябва да придобиете само най-доброто и само в този случай това ще ви донесе полза и удоволствие.

Следва 14 лунен ден от 20:21ч на 2 август до 21:02ч на 3 август

15 слънчев ден – Това е мирен, спокоен и светъл ден. Сега е по-важно от всякога да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Често е съдбоносен ден - могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба. Добре е да се прекара известно време сред природата и да се заредите с енергия от нея. Днес към всяка жена мъжете трябва да се отнасят с особено внимание и почитание.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Ден на спонтанността и непредсказуемостта АСТРОЛОГ: Ден на спонтанността и непредсказуемостта
Новият месец започва с опозиция на Меркурий с ПлутонНе...
на 01.08.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой трябва да подаде оставка?
Общо гласували: 17787
архив

“Ставане сутрин точно в пет, независимо колко е часът!”
(Военен)

няма нови новини
Днес: 194
hot
най-четени новини в момента
сега
2365
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов проговори за оставки и разкри как Христо Иванов тайно ходел при него (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ:Денят е благоприятен за романтика и любов - колкото повече секс, толкова по-добре
x