Астролог: Денят е благословен - върху нас се излива Божията благодат

Животът днес

Астролог: Денят е благословен - върху нас се излива Божията благодат

8587
на 14.01.2021
Астролог: Денят е благословен - върху нас се излива Божията благодат
Автор:   ПИК

Ден, в който над нас се излива Божията благодат. Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

препоръчано

"Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и контролирайте емоциите", съветва обаче тя.

"Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има леко сияние. Хубаво е да има запален свещ в днешния ден. Добре е да се посети църковен храм, да се почетат починалите. Четенето на молитви сега много добре изчиства. Необходимо е очистване от всичко старо и излишно", препоръчва тя.

"Не се препоръчва активна работа. Сега не е време за домашна работа - почистване, пране. Не е благоприятно за пътуване, за контакти, за празни приказки и безцелно прекарване на времето. Не хвърляйте думите си на вятъра, не замисляйте нищо лошо. Не спорете с никого и не влизайте в конфликти. Агресията е недопустима под всякакъв предлог. Не трябва да се убиват животни, птици, дори насекоми. Да се избягват тъмните помещения", завършва Ивелина Пенчева.

Сподели:
Бомба x
Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доведоха двойния убиец Викторио Александров в съда - магистратите определят присъдата му (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доведоха двойния убиец Викторио Александров в съда - магистратите определят присъдата му (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това