Вход
София
Времето в София 5 o C

АСТРОЛОГ: Денят е добър и щастлив, идеален за любов и прошка

АСТРОЛОГ: Денят е добър и щастлив, идеален за любов и прошка

на 29.12.2019
9098
1
АСТРОЛОГ: Денят е добър и щастлив, идеален за любов и прошка
Автор: ПИК
29.12.2019
1
9098

29.12.19 Ден за алхимия на душата.

Меркурий преминава в знак Козирог.

Луната е в знак Водолей до 17:43ч на 30 декември

Засилва се стремежа към свобода и независимост. Хората сега стават по-чувствителни и нервни, но доброжелателни. Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Настроението е променливо. В това време практически е безполезно да се разчита на разума. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

АСТРОЛОГ: Денят е изпълнен с мистика, всички добри дела се възвръщат стократно

АСТРОЛОГ: Денят е изпълнен с мистика, всички добри дела се възвръщат стократно

Луната е в знак Везни до 22:30ч до 27 октомври

Човек...

на 26.10.2019

Продължава 4 лунен ден до 10:23ч на 29 декември (от 09:44ч на 28 декември)

Доминиращ 5 лунен ден от 10:23ч на 29 декември до 10:56ч на 30 декември

Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Негов символ е Еднорога, който е символ на чистота и целомъдрие. Това е време на проверка на верността към принципите. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Особено полезно е практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване. Физическото натоварване е полезно.

АСТРОЛОГ: Контролирайте емоциите си и не се поддавайте на съблазни

АСТРОЛОГ: Контролирайте емоциите си и не се поддавайте на съблазни

Луната е в огненият знак Овен до 01:19ч на 11 ноември...

на 10.11.2019

Следете получената информация и тя ще ви посочи кое е полезно за вас и кое е вредно, а също така хората, които са необходими за вашето развитие и тези, които ви пречат.

Не е подходящо за сериозни и нови дела. Започнати днес водят до обратния резултат. Важните неща пренесете за по-благоприятен ден. На този ден е забранено да показвате гнева си и да вредите на някого, тъй като всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание.

Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Според поверието днес е добре да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства.

Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се само лека и прясна храна, млечни и свежи продукти, лесни за храносмилане. Да се избягва месото. Пийте повече билкови чайове. Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

АСТРОЛОГ: Днес е ден за любов, нежност, доброта и разбиране

АСТРОЛОГ: Днес е ден за любов, нежност, доброта и разбиране

07.12.19 Ден за прояви на любов, нежност, доброта и...

на 07.12.2019

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно състояние.

14 слънчев ден – Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Добре е да подаряват, да подавате милостиня, хляб, дрехи и да се молите за душите на починалите. Не нарушавайте хармонията на деня - недейте да спорите, не внасяйте хаос в света.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Вслушвайте се в своите усещания, можете да проникнете в тайните на Вселената АСТРОЛОГ: Вслушвайте се в своите усещания, можете да проникнете в тайните на Вселената
Луната продължава да се движи на празен ход в знак Овен...
на 08.12.2019
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22329
архив

Питат Радио Ереван: - Как може да се преживее кризата? - С помощта на правилно подбрани антидепресанти. - По-точно? - Пари, имоти, злато, диаманти.

x
ПЪРВО В ПИК: Премиерът Борисов: Приехме Националния план за ваксиниране срещу COVID-19 и сме готови за първите доставки на ваксини (ВИДЕО)
x
Лекар съветва: Ето как да се отървете от кошмарите
x