Астролог: Денят е енергиен - започнете нещо ново

Животът днес

Астролог: Денят е енергиен - започнете нещо ново

12257
на 05.03.2020
Астролог: Денят е енергиен - започнете нещо ново
Автор:   ПИК

Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Добре е да се занимавате с енергийно лечение. Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината, за подаване на молба в съда. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

препоръчано

"Запазете пълна яснота на мислите си. Препоръчва се колективна работа, сключване на важни сделки. Подходящо е за започване на нещо ново, особено, което има  дълготрайни перспективи", съветва Пенчева.

"Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си. Изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съвети днес. Излизайте навън на разходка и сред хората. Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не се препоръчва. Ден за тотална борба с домашните и градинските паразити. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се обхождат големи пространства", дава напътствия астролжката.

"Не се препоръчват операции. Не трябва да стоите вкъщи в уединение. Не пътувайте на далеко и не пътувайте сами, за да не ви застигнат неприятности. Ако имате компания - може. Опасно е да проявите нежелание и неумение да платите на доброто с добро", завършва хороскопа си Ивелина Пенчева.

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това