Вход
София
Времето в София 15 o C

АСТРОЛОГ: Денят е загадъчен и мистичен, могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели

АСТРОЛОГ: Денят е загадъчен и мистичен, могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели

на 04.07.2020
17580
0
АСТРОЛОГ: Денят е загадъчен и мистичен, могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели
Автор: ПИК
04.07.2020
0
17580

Луната е в знак Козирог от 07:49ч, където ще остане до 13:09ч на 6 юли.

В дните, когато Луната се намира в този знак всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност,точност, порядък и акуратност. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за по-удачно време. Хората търсят практическата страна на нещата. Подходящо за рутинна работа. Може да има задръжки и препятствие в делата. Това съобщавав своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

АСТРОЛОГ: Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент

АСТРОЛОГ: Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент

Луната е в знак Близнаци до 02:10ч на 25 май.

Лунната...

на 23.05.2020

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Отложете визитата си при зъболекар. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб. Добре се поддава лечението на гастрит и язва.

Доминиращ 13 лунен ден до 20:44ч на 4 юли (от 19:39ч на 3 юли)

Денят е загадъчен и мистичен. В него се отваря врата между земята и небето. Може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега.

Предсказанията, получени в този ден, могат значително да променят съдбата ви. Слушайте съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Днешният период е много добър за работа в група. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за всякакви начинания. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките.

АСТРОЛОГ: Време да очистите астрала си, освободете се от негативните емоции

АСТРОЛОГ: Време да очистите астрала си, освободете се от негативните емоции

От 14:11ч на 24 май до 02:10ч на 25 май

Луната се движи...

на 24.05.2020

Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях ви останат лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Това е така, защото натрупаната в първите две фази на Луната енергия вече е толкова силна в нашето тяло, че тя започва да циркулира в него по затворен кръг, буквално измива, пречиства, подновява всички органи и системи. Заедно с енергията в организма, прекрасно циркулират кръвта и другите течности и различните полезни вещества. Ето защо през този ден яжте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена. Това движение на енергията може да разбута някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно. Ако започнат да ви измъчват неприятни спомени и привидно забравени проблеми, това означава само, че е дошло време да се отървете от тази хронична негативност. Това става чрез методи за пречистване на съзнанието. Едни от тях са работа с позитивни утвърждения, работа с Рейки, хомеопатия.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Подстрижка – Подходящо е, но всички манипулации с косата трябва да извършите у дома, самостоятелно. Не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 20:44ч на 4 юли до 21:40ч на 5 юли

16 слънчев ден - Днес всевиждащото Божие око внимателно наблюдава света и всеки човек. Ден за справедливост. Всяко нейно нарушаване бива наказвано. Необходимо е да бъдете честни и вежливи. Добре е да се направи цялостно почистване на къщата, да прередите гардероба си.

АСТРОЛОГ: Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм

АСТРОЛОГ: Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм

07.06.20  Общата задача през деня е да се поддържа...

на 07.06.2020

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Общувайте само с приятни за вас хора, вслушвайте се в своята интуиция АСТРОЛОГ: Общувайте само с приятни за вас хора, вслушвайте се в своята интуиция
Влиянието на Луната в Рак, ще бъде особено интензивно и...
на 22.06.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34887
архив

Клиент към продавачка:
- Вчера пазарувах при вас и вие сгрешихте с 10 лв.
- Вече е късно, трябвало е още вчера на касата да ми кажете!
- Е, извинете, тогава ще ги задържа…

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
ОЧАКВА НИ СБЛЪСЪК: Астероидът Апофис лети с бясна скорост към Земята
x