Вход
София
Времето в София -3 o C

АСТРОЛОГ: Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек

АСТРОЛОГ: Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек

на 25.04.2020
18564
0
АСТРОЛОГ: Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек
Автор: ПИК
25.04.2020
0
18564

25.04.20  Ден, в който падат маските. Плутон преминава в ретроградност.

АСТРОЛОГ: Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума

АСТРОЛОГ: Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума

Слънцето преминава в знак Телец (до 20 май), откъдето ще...

на 19.04.2020

Меркурий в квадратура с Плутон – период на интелектуални затруднения, проблеми с ученето и обучението. Раздразнителността и саркастичността се увеличават. Трудности в бизнеса, неприятни известия. Като цяло, неблагоприятен период за почти всякакъв тип делова и интелектуална дейност, за изследователи, писатели, журналисти, посредници, бизнесмени, мениджъри, търговци и т.н. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Луната се движи на празен ход в знак Телец до 10:21ч. Дотогава нищо важно не предприемайте.

В 10:21ч Луната преминава във въздушният знак Близнаци.

Хората стават по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Това е един от знаците, в който особено активни и чувствителни се оказват нервната и дихателната система.

Продължава 3-ви лунен ден до 07:54ч

Следва 4 лунен ден от 07:54ч на 25 април до 08:27ч на 26 април

Символ на деня е дървото на познанието. Това е денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод. Доброто и злото присъстват в равни количества в този ден. Случват се и лоши, и добри неща. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Този ден допринася за търсенето на изчезнали хора и вещи.

АСТРОЛОГ: Време за подготовка за нов жизнен етап

АСТРОЛОГ: Време за подготовка за нов жизнен етап

Луната е в знак Риби до 10:00ч и се движи на празен ход,...

на 20.04.2020

Ден, в който падат маските и всеки може да бъде видян в съвсем различна светлина. От това, което криете в себе си и до колко са чисти вашите намерения, зависят резултатите в този ден.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства. В никакъв случай да не се произнасят лоши думи дори мислено, защото сега притежават голяма сила. Решенията, взети в този ден, могат коренно да променят съдбата ви, затова не бързайте. Не трябва да се късат цветя, да се режат дървета.

В този ден е добре да научите нещо ново и да извлечете всичко добро от това, което виждате.

АСТРОЛОГ: Очаквайте емоционално напрежение, импулсивност, нетърпение

АСТРОЛОГ: Очаквайте емоционално напрежение, импулсивност, нетърпение

Слънцето е в квадратура със Сатурн  - Влиянието от...

на 21.04.2020

Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия. Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс - Трябва напълно да се посветите на любимия човек и да се опитате да прекарате целия ден с него.  Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега. Не правете секс с други лица освен с личният си партньор. Съществува риск от заразяване със заболявания, предавани по полов път. Децата, заченати в 4 лунен ден, са много привързани към своите роднини и са надарени с благоразумие.

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят.

6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно. Заемете се с укрепване на връзките с близките ви хора. Старайте се да направите нещо приятно за тях. Отделете непременно време на своите деца. Ако зарадвате дете в този ден, целия месец ще намирате щастие.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Не бъдете доверчиви. Проверявайте всяка информация АСТРОЛОГ: Не бъдете доверчиви. Проверявайте всяка информация
Луната е в знак Овен до 22:37ч.Характерно е за това време...
на 22.04.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18488
архив

Вуте: - Абе, Нане, моеш ли да ми дадеш назаям каручката, оти моята се прехаби нешо? Нане: - Да кажем, че ме нема, те ме те, тука съм си. Да ти кажем, че каручката я нема, тея те, там си е. Затова, че ти отговорим уклончиво - Ти що си не е*еш майкята?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии поставят партньора на първо място
x