Вход
София
Времето в София 4 o C

АСТРОЛОГ: Денят е силно енергиен, подходящ за вземане на отговорни решения

АСТРОЛОГ: Денят е силно енергиен, подходящ за вземане на отговорни решения

на 15.01.2020
11383
1
АСТРОЛОГ: Денят е силно енергиен, подходящ за вземане на отговорни решения
Автор: ПИК
15.01.2020
1
11383

Луната се движи на празен ход от 14:13ч до 17:44ч. В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, трудности, грешки, недостатъци, нарушения в трафика. Нищо важно не бива да се предприема. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

АСТРОЛОГ: Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

АСТРОЛОГ: Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

30.12.19 Ден на интуитивното знание

Меркурий влиза в...

на 30.12.2019

Луната е в знак Дева до 17:44ч

Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Хората са доста критични. Възниква желание за намеса в работите на другите. Може да се появят търкания с околните.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Проблемите с храненето и здравето излизат на преден план.

Луната преминава във въздушния знак Везни в 17:44ч.

Продължава 21 лунен ден до 22:55ч на 15 януари (от 21:41ч на 14 януари)

Силно енергиен и мистериозен ден. Човек, който е роден в този ден е положителен, светъл, често изпълняващ дълга си по съвест, а не по задължение. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове. Смята се, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

АСТРОЛОГ: Днес е магически ден с мощна енергия

АСТРОЛОГ: Днес е магически ден с мощна енергия

31.12.19 Днес е магически ден

В последния ден на...

на 31.12.2019

Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец. За бизнеса е продуктивно време. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. Ако не си губите напразно времето, то може да успеете да свършите много неща.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Време за колективно общуване. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Подходящо за общи семейни занимания, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.

АСТРОЛОГ: Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни

АСТРОЛОГ: Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни

Луната е в знак Риби до 06:02ч на 2 януари.

Хората са...

на 01.01.2020

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Следва 22 лунен ден от 22:55ч на 15 януари до 00:07ч на 17 януари

1 слънчев ден – В първия ден на новия слънчев месец поверието гласи, че е добре да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк. Денят е благоприятен за оптимистите и тези, които водят хората като лидери, водачи. Не бива да се поддавате на униние и депресия.

Венера в секстил с Уран – в дните около аспекта обстоятелствата допринасят за по-активен социален живот. Може да има приятни изненади, интересни съвпадения, неочаквани шансове. Романтични запознанства, нови любови и приятелства.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Ден със силна енергия, в който молитвите биват чути АСТРОЛОГ: Ден със силна енергия, в който молитвите биват чути
Луната е в знак Телец до 04:12ч на 7 януари.Търпението...
на 05.01.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34063
архив

Попитали Радио Ереван: - Възможно ли е филмът да бъде с хепиенд, ако в края главният герой загива? Радиото отговорило: – Да. Ако главният герой е тъщата.

 

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! СДС крои бъдещето на дясната коалиция с Буруджиева, Антоанета Христова, Огнян Минчев и Антоний Гълъбов (ОБНОВЕНА)
x
Учени с изненадващо откритие за водата на Луната
x