Вход
София
Времето в София 20 o C

АСТРОЛОГ: Ден за креативно мислене и комуникация с необикновени хора

АСТРОЛОГ: Ден за креативно мислене и комуникация с необикновени хора

на 29.02.2020
8826
0
АСТРОЛОГ: Ден за креативно мислене и комуникация с необикновени хора
Автор: ПИК
29.02.2020
0
8826

R-Меркурий в секстил с Уран - креативно мислене, иновативни идеи, комуникация с необикновени хора

АСТРОЛОГ: Ден със силна енергия, в който молитвите биват чути

АСТРОЛОГ: Ден със силна енергия, в който молитвите биват чути

Луната е в знак Телец до 04:12ч на 7 януари.

Търпението...

на 05.01.2020

Луната е в знак Телец до 21:22ч на 1 март

Благоприятно е за ръчен труд, за уединение и самовглъбяване. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Употребете силен самоконтрол и не се поддавайте на провокации. Чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Шопингът добре се отразява на психиката. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева. 

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Уязвими са областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза.

Продължава 6 лунен ден до 09:53ч

Доминиращ 7 лунен ден от 09:53ч на 29 февруари до 10:20ч на 1 март

Днес може да срещнете всякакви провокации. Не трябва много да се говори. Колкото по-малко, толкова по-добре. Цялата природа, целият свят сега са много отзивчиви към всяка казана дума, дори случайно изречена. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, може да се реализира. Особено опасно е да се лъже в този ден. Не бива да се псува, да се говорят неприлични думи. Добрите пожелания също могат да се сбъднат. Хубаво е да се произнасят молитви.

АСТРОЛОГ: Денят е силно енергиен, подходящ за вземане на отговорни решения

АСТРОЛОГ: Денят е силно енергиен, подходящ за вземане на отговорни решения

Луната се движи на празен ход от 14:13ч до 17:44ч. В този...

на 15.01.2020

Този ден може да се започват дела, които бързо могат да бъдат завършени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи успех, когато се съблюдава справедливост. Въпреки това, нараства престъпността.

Енергията в този ден вздейства на човек чрез чакрата Вишудха(гърлената) и планетата Меркурий. Гърлото и белите дробове са уязвими. Не бива да се вадят и лекуват зъби. Препоръчва се да се извършват дихателни упражнения. Ограничете пушенето. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Практиката на мълчанието е много полезна в този лунен период, защото ще даде прекрасна почивка на вашата нервна система.

Благоприятно е четенето и изговарянето словесни позитивни формули за успех и късмет - подхранвайте себе си с полезните енергии на благосъстоянието, създавайте програми на щастие и благоденствие за себе си, близките, за вашето семейство.

Диета - Не трябва да се яде пилешко и яйца. Препоръчва се пиене на сокове.

Сексът в този ден трябва да е нежен. Нужно е да говорите само мили и нежни думи на партньора си. Помнете, че в този ден силата на словото е особено голяма. Изразете любовта си, похвалете качествата на партньора си, възхищавайте му се.

Подстрижка - Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

16 слънчев ден – Този слънчев ден отрича всякакъв хаос, безредие, суета. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред,  да се подрежда, да се съблюдава дисциплина и чистота. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. Най-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Време на енергиен обрат - благоприятно за любов и духовно търсене АСТРОЛОГ: Време на енергиен обрат - благоприятно за любов и духовно търсене
Луната е в знак Телец до 13:30ч на 3 февруариЛуната в...
на 02.02.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че властта трябва отново да затегне мерките заради увеличените случаи от коронавирус?
Общо гласували: 7498
архив

- Бабо... аз съм гей! - Тия не ядяха месо... нали така?! - Не, бабо... Спя с други мъже.. - А, добре... Трябва да се яде месо!

няма нови новини
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
сега
2746
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Кървав сблъсък на Калоян Паргов и бившия на Деса Радева за червения лидерски пост в София - гледайте НА ЖИВО
x
И ДНЕС Е ПРАЗНИК: Честваме велика светица, а три красиви имена трябва да почерпят
x