Вход
София
Времето в София 8 o C

АСТРОЛОГ: Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм

АСТРОЛОГ: Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм

на 07.06.2020
7933
0
АСТРОЛОГ: Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм
Автор: ПИК
07.06.2020
0
7933

07.06.20  Общата задача през деня е да се поддържа справедливост в проявения мир

АСТРОЛОГ: В този ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо

АСТРОЛОГ: В този ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо

Меркурий в тригон с Юпитер - създава позитивна...

на 10.05.2020

Продължава да влияе квадратурата на Слънцето с Марс, което ни прави чувствителни към критика и забележки, лесна раздразнителност и избухливост. Не влизайте в пререкания с никого, имайте засилен самоконтрол. Бъдете внимателни, когато пресичате улицата или шофирате, при работа с режещи инструменти, оръжие, механизми, химикали. Засилва се възможността за злополуки и инциденти.

Луната е в знак Козирог до 03:55ч на 9 юни

Изостря се чувството за чест, дълг, отговорност, самодисциплина, намалява емоционалния тонус, хората стават по-сдържани. Вниманието вече е насочено повече към материалната страна на въпроса. Подходящо време за действия изискващи точен разчет, както и всяко нещо да бъде поставено на мястото си. Емоциите са затормозени. Неудачно време за признание в любов. Общуването с по-старото поколение е затруднено.

Подходящо време за епилация, рязане на нокти и маникюр, за пилинг и грижа за кожата - подхранващи маски и подмладяващи процедури. Маските от глина са полезни. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Уязвими са костите, коленете, жлъчен мехур, черен дроб, кожата. Отложете посещението при зъболекар освен, ако не ви е спешен проблема.

АСТРОЛОГ: Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент

АСТРОЛОГ: Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент

Луната е в знак Близнаци до 02:10ч на 25 май.

Лунната...

на 23.05.2020

Продължава 16 лунен ден до 22:59ч на 7 юни (от 21:57ч на 6 юни)

Ден на хармония и равновесие между физическото и тънкото тела. При всякакви ситуации е необходимо да има спокойствие и уравновесеност, да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявения мир.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Повечето хора чувстват енергиен спад. Никой няма вече сили за спорове и скандали. След напрежението, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Не започвайте да изяснявате отношения. Обърнете внимание на децата.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден - пеперудата, гълъба.  Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, да се нахранят гладните животни и птици.

АСТРОЛОГ: Време да очистите астрала си, освободете се от негативните емоции

АСТРОЛОГ: Време да очистите астрала си, освободете се от негативните емоции

От 14:11ч на 24 май до 02:10ч на 25 май

Луната се движи...

на 24.05.2020

Не е подходящо за подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:59ч на 7 юни

19 слънчев ден - Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Денят не подхожда за веселие. Може да си позволите да бъдете сантиментални, полезно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Добре е да се започне лечение. Благоприятно е за индивидуална работа, както и работа по къщата.

Не лъжете. Не проявявайте злоба нито в мислите, нито в думите си. Не бъдете цинични. Не оскърбявайте и не обиждайте никого.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Неблагоприятен ден. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен АСТРОЛОГ: Неблагоприятен ден. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен
06.06.20   Ден на съблазни и изкушенияСлънцето...
на 06.06.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17014
архив

- Знаеш ли, моят съсед се оказа вампир!
- Как разбра?
- Забих му един заострен кол в сърцето и умря!

x
САМО В ПИК TV: Експертът по право Борислав Цеков с горещи разкрития за съдебната тесла за Корнелия Нинова и сблъсъка "Байдън - Тръмп" в САЩ (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Учени с шокиращо откритие: Стресът е заразен
x