Вход
София
Времето в София 15 o C

АСТРОЛОГ: Ден за свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост

АСТРОЛОГ: Ден за свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост

на 09.05.2020
9206
0
АСТРОЛОГ: Ден за свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост
Автор: ПИК
09.05.2020
0
9206

Меркурий в тригон с Плутон - засилва проницателността.

Луната е в знак Стрелец до 12:40ч на 10 май

Преминавайки през знак Стрелец, Луната придава на човек идеалистична нагласа, склонност към философстване, усилва желанието му да покаже своята компетентност. Увеличава се жаждата за приключения и желанието да се отпътува някъде. Прекрасно време за духовна и интелектуална работа. Препоръчително е да не се купуват нови неща. Всяко сътрудничество с противоположния пол ще бъде от полза. Възможен е успех в любовните дела. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

АСТРОЛОГ: Време за подготовка за нов жизнен етап

АСТРОЛОГ: Време за подготовка за нов жизнен етап

Луната е в знак Риби до 10:00ч и се движи на празен ход,...

на 20.04.2020

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

Продължава 17 лунен ден до 23:11ч на 9 май (от 21:58ч на 8 май)

В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост. Луната освобождава хората от всякакви стеснения и комплекси.

Пасивен ден, свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Добър и щастлив. Това е ден на постигане на вътрешна свобода, радост от съществуването, достигане до идеалната любов. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата.

На този ден е добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлина и нежност на другите. Денят е енергийно наситен и онези, които са развити духовно могат да получат откровения и има възможност да познаят истинската любов.

Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има хармония във всичко.

Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Сега не трябва да се живее по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

В този лунен ден е хубаво да се пие червено вино. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за любов и интимност.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Важното е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 23:11ч на 9 май до 00:16ч на 11 май

20 слънчев ден – Или не започвайте нищо, или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Старайте се по-малко да разговаряте. По-малко трябва да се спи.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Този ден е специален за мъжете АСТРОЛОГ: Този ден е специален за мъжете
Луната се движи на празен ход в знак Везни от 05:32ч до...
на 06.05.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34923
архив

Работодателят:
- Младежо, смятате ли, че можете да се справите с разнообразна
работа?
Кандидатът:
- Би трябвало - за последните три месеца смених осем различни
работи!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
ОЧАКВА НИ СБЛЪСЪК: Астероидът Апофис лети с бясна скорост към Земята
x