Вход
София
Времето в София -3 o C

АСТРОЛОГ: Ден за установяване на мир и равновесие, по-малко говорете, избягвайте конфликтите

АСТРОЛОГ: Ден за установяване на мир и равновесие, по-малко говорете, избягвайте конфликтите

на 19.01.2020
8864
2
АСТРОЛОГ: Ден за установяване на мир и равновесие, по-малко говорете, избягвайте конфликтите
Автор: ПИК
19.01.2020
2
8864

Луната е в знак Скорпион до 00:42 ч. на 20 януари.

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяко проявление през това време на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори наоколо да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

АСТРОЛОГ: Ден опасен за взаимоотношенията, реакциите са непредсказуеми

АСТРОЛОГ: Ден опасен за взаимоотношенията, реакциите са непредсказуеми

Луната се движи на празен ход от 03:19ч до 18:16ч.

Това...

на 04.01.2020

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Започва 25 лунен ден от 02:30 ч. на 19 януари до 03:40 ч. на 20 януари

Ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. В този ден може да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

Енергията в човека не е достатъчна сега, много хора се отдават на мързел и апатия. Ден на пасивността, усамотението и покоя. Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Перфектен ден за почивка!

АСТРОЛОГ: Ден със силна енергия, в който молитвите биват чути

АСТРОЛОГ: Ден със силна енергия, в който молитвите биват чути

Луната е в знак Телец до 04:12ч на 7 януари.

Търпението...

на 05.01.2020

Вътрешният душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си.

На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Вода да се консумира в малки количества. Да се ограничи пушенето в този ден – оказва влияние на мозъка.

Секс - Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс сега не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Шопингът сега е полезен за психиката и настроението. Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да ви носи успокоение.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

АСТРОЛОГ: Денят е силно енергиен, подходящ за вземане на отговорни решения

АСТРОЛОГ: Денят е силно енергиен, подходящ за вземане на отговорни решения

Луната се движи на празен ход от 14:13ч до 17:44ч. В този...

на 15.01.2020

Родените през 25-я лунен ден са любимци на съдбата и щастието ще ги съпътства до края на живота им.

5 слънчев ден – Ден за установяване на мир и равновесие. Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. Разумът трябва да е доминиращ в действията. Не трябва да се нарушава хармонията на деня със скандали. По-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Не правете планове, а живейте свободно, доверявайки се на интуицията и случая АСТРОЛОГ: Не правете планове, а живейте свободно, доверявайки се на интуицията и случая
Напрегнат аспект Меркурий квадратура с Уран - от...
на 18.01.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18484
архив

- Скъпа, хайде да се разведем. Много те моля! Не мога повече да продължавам така. - А-а-а! Надявай се, ама няма да те огрее. Вдовица взе, вдовица и ще оставиш!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии поставят партньора на първо място
x