Вход
София
Времето в София -3 o C

АСТРОЛОГ: Ден опасен за взаимоотношенията, реакциите са непредсказуеми

АСТРОЛОГ: Ден опасен за взаимоотношенията, реакциите са непредсказуеми

на 04.01.2020
14461
0
АСТРОЛОГ: Ден опасен за взаимоотношенията, реакциите са непредсказуеми
Автор: ПИК
04.01.2020
0
14461

Луната се движи на празен ход от 03:19ч до 18:16ч.

Това време не е добро за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. Не е подходящо за решаване на проблеми, за изясняване на отношения.

АСТРОЛОГ: Денят е добър и щастлив, идеален за любов и прошка

АСТРОЛОГ: Денят е добър и щастлив, идеален за любов и прошка

29.12.19 Ден за алхимия на душата.

Меркурий преминава в...

на 29.12.2019

Луната е в знак Овен до 18:16ч.

Луната в този знак прави човек нетърпелив. Някои са склонни да действат импулсивно и безразсъдно. В този период не е добре да започвате да изяснявате отношения, всеки ще дърпа чергата към себе си и ще смята, че е прав, лесно може да се стигне до спорове вместо до помирение. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева. 

Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена. Да не се претоварва зрението. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите.

В 18:16ч Луната влиза в знак Телец.

Продължава 10 лунен ден до 13:00ч на 4 януари (от 12:36ч на 3 януари)

Благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, роднини, децата си.

АСТРОЛОГ: Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

АСТРОЛОГ: Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

30.12.19 Ден на интуитивното знание

Меркурий влиза в...

на 30.12.2019

Доминиращ 11 лунен ден от 13:00ч на 4 януари до 13:25ч на 5 януари

Денят има доста силна енергия, така че изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, ако знае как. Също така в този период може да получите просветление и разбиране на целта на живота си.

Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

АСТРОЛОГ: Днес е магически ден с мощна енергия

АСТРОЛОГ: Днес е магически ден с мощна енергия

31.12.19 Днес е магически ден

В последния ден на...

на 31.12.2019

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Проявата на чувства към близки или приятели ще помогне да се оправят влошени отношения. В 11 лунен ден се препоръчва да направите неочаквани изненади на близките си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Паднали на земята в това време вилица или нож предвещават близка опасност. Подстригването ще освободи излишната негативна енергия.

20 слънчев ден – Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходима пълна отдаденост. Или не започвайте нищо, или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни АСТРОЛОГ: Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни
Луната е в знак Риби до 06:02ч на 2 януари.Хората са...
на 01.01.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18485
архив

- Келнер, това кафе ли е или чай? - заяжда се клиент. - Не можете ли да определите по вкуса, господине? - Не, не мога. - Е, щом не ги различавате, тогава какво значение има?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии поставят партньора на първо място
x