Вход
София
Времето в София 17 o C

АСТРОЛОГ: Днес ви се дава всичко нужно, за да сбъднете мечтите и идеите

АСТРОЛОГ: Днес ви се дава всичко нужно, за да сбъднете мечтите и идеите

на 25.03.2020
26018
0
АСТРОЛОГ: Днес ви се дава всичко нужно, за да сбъднете мечтите и идеите
Автор: ПИК
25.03.2020
0
26018

25.03.20 Ден подходящ за прояви на щедрост и подаръци

Луната е в знак Овен до 15:38ч на 26 март

Когато Луната преминава през знака Овен, хората получават енергията на този знак. Не планирайте да спите дълго време сутринта или просто да се търкаляте в леглото. Това е време за постигане на големи неща, така че се опитайте да извлечете максималната полза от това и използвайте извънредният енергиен поток, започвайки например с това дело, което сте отлагали дълго време. Фокусирайте се върху въпросите, за които е необходимо допълнително внимание. Тъй като животът по това време се отличава с интензивност, е необходимо да се помни, че получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо.

АСТРОЛОГ: Ден за креативно мислене и комуникация с необикновени хора

АСТРОЛОГ: Ден за креативно мислене и комуникация с необикновени хора

R-Меркурий в секстил с Уран - креативно мислене,...

на 29.02.2020

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие.

1 лунен ден продължава до 07:10ч

2 лунен ден започва от 07:10ч на 25 март до 07:32ч на 26 март

Време за получаване на информация. Бъдете внимателни към всичко, което получавате в този ден, дори когато ви се струва, че тази информация няма да ви бъде полезна. Може би ще мине малко време и ще оцените резултата. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

АСТРОЛОГ: Ден за прошка, топлина и любов

АСТРОЛОГ: Ден за прошка, топлина и любов

Луната се движи на празен ход от 17:53ч до 21:22ч. Нищо...

на 01.03.2020

Раздайте ненужните си неща на тези, които се нуждаят от тях, и скоро ще забележите как щедро ще ви дари Вселената. Но има едно условие: Не бива да съжалявате за това, което давате. Ако изведнъж днес имате загуба, всъщност не се притеснявайте, наистина нямате нужда от изгубеното нещо.

Всичко, което съдбата ви изпраща днес, ще ви бъде полезно по-нататък, дори ако в момента ви се струва, че сте изправени пред нещо безсмислено или не изцяло приятно. Всъщност ви е нужно: именно днес ние създаваме основата за бъдещето. Никога не забравяйте, че провалът не се случва, има само неизползвани възможности. Днес ви се дава всичко нужно, за да сбъднете мечтите и идеите. Когато съставяте планове си, имайте предвид, че те ще се реализират, само ако не ги разпространявате. Не трябва да разказвате за тях на никого.

Гняв и раздразнение са абсолютно противопоказни да се изпитват в този лунен ден - това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на биокомпютъра. Енергийният център, който е свързан с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Ден, в който трябва да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас.

АСТРОЛОГ: Енергията на деня е спокойна, контролирайте емоциите и егото си

АСТРОЛОГ: Енергията на деня е спокойна, контролирайте емоциите и егото си

14.03.20 Днес действията могат да се окажат съдбоносни...

на 14.03.2020

Нови дела да не се започват още. Желателно е да се избягват конфликти и бурни изблици на емоции. Може да се подстригвате.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Подходящ момент за прояви на щедрост и грижа по отношение на партньора си, направете нещо приятно и ще бъдете възнаградени с добро настроение, радост, любов. В крайна сметка даването на подаръци е много по-хубаво от получаването им.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Днес е силно енергиен ден, подходящ за вземане на отговорни решения АСТРОЛОГ: Днес е силно енергиен ден, подходящ за вземане на отговорни решения
15.03.20 Силно енергиен денЛуната е в знак Стрелец до...
на 15.03.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Към кого изпитвате най-силно доверие?
Общо гласували: 31009
архив

                  На въпроса от логическия тест: – Кое от изброените е излишно: морков, лук, бентли, картоф? Седмокласничките масово отговорили: морков, лук, картоф!             

няма нови новини
Днес: 187
hot
най-четени новини в момента
сега
2949
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Искрен Веселинов обясни защо "Обединени патриоти" изтеглиха Закона за партийните субсидии! ВМРО с предложение за промяна в името на празника на 24 май (ВИДЕО)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Правете добро, бъдете отстъпчиви и смирени
x