Вход
София
Времето в София 8 o C

АСТРОЛОГ: Днес светът отразява нашите мисли, чувства и недостатъци като огледало

АСТРОЛОГ: Днес светът отразява нашите мисли, чувства и недостатъци като огледало

на 28.12.2019
19870
1
АСТРОЛОГ: Днес светът отразява нашите мисли, чувства и недостатъци като огледало
Автор: ПИК
28.12.2019
1
19870

28.12.19 Днес светът отразява нашите мисли, чувства и недостатъци като огледало

Луната е в знак Водолей от 07:22ч днес до 17:43ч на 30 декември

Интересите се насочат към новото, интересното, необичайното. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, така че е по-лесно да се вярва в приказки и чудеса. В това време практически е безполезно да се разчита на разума. Луната носи различни изненади, срещи с различни хора. Подсъзнателно хората се стремят към свобода, промяна, така че присъства желание да се промени обичайното състояние на нещата. Хората сега стават по-чувствителни и нервни, но доброжелателни. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

АСТРОЛОГ: Проявете щедрост и великодушие, завършете деня с романтична вечер

АСТРОЛОГ: Проявете щедрост и великодушие, завършете деня с романтична вечер

21.09.19 Ден за споделяне знанията си с други хора,...

на 21.09.2019

Продължава 3 лунен ден до 09:44ч на 28 декември (от 08:57ч на 27 декември)

Доминиращ 4 лунен ден от 09:44ч на 28 декември до 10:23ч на 29 декември

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Денят, в който нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Рая.

Обикновено този ден преминава тихо. Добре е да се прекара в усамотение, в посвещаване на любимото хоби. Отделете време за себе си и за близките си. Не е подходящо време за колективна работа и събирания.

Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и един път режи”. Бъдете внимателни и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички варианти и тогава анализирайте какъв избор съответства на вашите житейски ценности. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас.

АСТРОЛОГ: Днес е най-мощният енергиен ден на месеца, Съдбата ще ви покровителства

АСТРОЛОГ: Днес е най-мощният енергиен ден на месеца, Съдбата ще ви покровителства

На 12-13 октомври е влиянието от опозицията на Венера с...

на 12.10.2019

Днес светът отразява вашите мисли, чувства, проблеми и недостатъци като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък ден за организма. Физическото натоварване е добре да се избягва. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, че вървите срещу божественото. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се заразите от венерически болести, ако бъдете със случаен партньор.

13 слънчев ден – Подходящо време за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва умът. Подходящо е да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате, да изучавате духовни науки, езотерика, астрология. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Денят е изпълнен с мистика, всички добри дела се възвръщат стократно АСТРОЛОГ: Денят е изпълнен с мистика, всички добри дела се възвръщат стократно
Луната е в знак Везни до 22:30ч до 27 октомвриЧовек сега...
на 26.10.2019
АСТРОЛОГ: Днес е ден за любов, нежност, доброта и разбиране АСТРОЛОГ: Днес е ден за любов, нежност, доброта и разбиране
07.12.19 Ден за прояви на любов, нежност, доброта и...
на 07.12.2019
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17004
архив

- Брато, ти снощи как изгърме...
- Не съм бре, що?
- Ми, викна си такси да те прибира.
- Нормално, не искам да ме глобят.
- Брато... ние пихме у вас бре?!

x
САМО В ПИК TV: Експертът по право Борислав Цеков с горещи разкрития за съдебната тесла за Корнелия Нинова и сблъсъка "Байдън - Тръмп" в САЩ (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Учени с шокиращо откритие: Стресът е заразен
x