Астролог: Днес се усмихвайте и бъдете слънчеви

Животът днес

Астролог: Днес се усмихвайте и бъдете слънчеви

9449
на 23.10.2020
Астролог: Днес се усмихвайте и бъдете слънчеви
Автор:   ПИК

Благоприятен ден за творчески начинания. Не бива да сте мрачни. Време за радост и забавления. Хубаво е да се веселите и да пеете. Не се застоявайте дълго на едно място. Не се препоръчва да седите у дома си в пълна изолация и уединение. Добър ден за пътуване, екскурзия, както и да се прекара времето извън дома. Всяко движение е благоприятно. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. Усмихвайте се, давайте радост на другите. Този ден не дава нищо на мрачните и унили хора, които са загубили интерес към живота. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

препоръчано

"Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Това може да е полагане основа за къща, ремонт, реставрация, строителни работи. Трябва да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Време за укрепване на традициите, да се участва в дела, свързани с някои обичаи и вярвания. В този ден е добре да направите нещо надеждно и трайно. Можете да помолите за помощ предците си или за изцеление и здраве", казва още Пенчева.

"Най-добрият ден за любов, зачатие, но всичко трябва да се прави само докато е светло, с отворени очи. Децата заченати и родени в този слънчев ден са много здрави", насърчава астроложката.

"Не бива да се проявяват в този ден алчност и завист, това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания. Трябва да смирим гордостта си и да не смятаме себе си за по-добри и повече от другите. Може да си пийнете алкохол, но не се отпускайте много. Горещата вода в този ден е лечебна", съветва тя.

"Неблагоприятно време за големи покупки – мебели, недвижима собственост. Може само малки покупки, например козметика за жените. Подходящо е да садите растения, храсти, дървета, но не късайте листа и цветя. Неблагоприятно е даже да се подаряват откъснати цветя, но може в саксия", завършва хороскопа си Ивелина Пенчева.

Сподели:
Бомба x
Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това