Вход
София
Времето в София 6 o C

АСТРОЛОГ: Много мощен и следователно опасен ден. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо

АСТРОЛОГ: Много мощен и следователно опасен ден. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо

на 18.10.2020
15046
0
АСТРОЛОГ: Много мощен и следователно опасен ден. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо
Автор: ПИК
18.10.2020
0
15046

Слънце в квадратура със Сатурн - Влиянието от аспекта ще се прояви и в следващите няколко дни. Сатурн постоянно се стреми да налага някакъв ред, да структурира дейността, да планира, да създава предписания. Може да се опитат да ви наложат дисциплина или да проявят към вас нетърпимост. Планетната енергията може да доведе до нарушаване на човешките права. Трудно става общуването с родители и по-възрастни хора.

АСТРОЛОГ: Бъдете справедливи, оказвайте подкрепа и защита на нуждаещите се

АСТРОЛОГ: Бъдете справедливи, оказвайте подкрепа и защита на нуждаещите се

05.09.20 Събития през този ден се явяват като огледално...

на 05.09.2020

Венера в опозиция на Нептун - Този период може да донесе нервност, безпокойство, лошо настроение, конфликтите лесно избухват. Изисква се повишено внимание, тъй като вероятността да станете жертва на измама се увеличава. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Творческият подход ще помогне да се намерят нови начини за решаване на проблемите

Луната е в знак Скорпион до 07:44ч на 19 октомври

Активират се процесите, формиращи нашите чувства. Самочувствието ще въздейства най-вече на емоционалната сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се контролира състоянието на жизнения тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще станат по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни. Затова периодът е твърде конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Доминиращ 3 лунен ден от 09:29ч на 18 октомври до 10:48ч на 19 октомври

От енергийна гледна точка това е един много мощен ден и следователно опасен. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло. Добре е да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Много е вероятно добрите намерения да доведат по-късно до положителни резултати. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и избягвайте нови запознанства.

АСТРОЛОГ: Ден на вербалната магия. Днес всички думи притежават специална сила

АСТРОЛОГ: Ден на вербалната магия. Днес всички думи притежават специална сила

Луната е в знак Скорпион до 22:33ч на 21 септември...

на 20.09.2020

Лесно може да се гневите и да бъдете раздразнителни, затова е добре да сте сдържани и да се самоконтролирате. Старайте се да не проявявате лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Повишената мнителност също е недопустима. Не пожелавайте зло на никого. Негативният емоционален импулс ще бъде предаден и отново ще се върне към вас.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Правете упражнения за подвижност на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, вероятно имате застой на астрална енергия. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден.

Всичко, което идва в този ден, трябва да се приеме с благодарност

Девиз на деня: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството. Сексуалните енергии сега са силни. Добре е водещата роля да се поеме от жената. В секса трябва да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.

АСТРОЛОГ: Във всичко търсете златната среда, освободете се от всякакви излишни страсти

АСТРОЛОГ: Във всичко търсете златната среда, освободете се от всякакви излишни страсти

Луната се движи на празен ход от 08:48ч до 18:14ч. В това...

на 03.10.2020

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството и срока на годност на продукта, за да няма после проблеми.

2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Приемете с благодарност всичко, което идва в този ден АСТРОЛОГ: Приемете с благодарност всичко, което идва в този ден
Луната е в знак Скорпион от 08:07ч до 07:44ч на 19...
на 17.10.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34362
архив

Трамваят рязко спира и един човек се хваща неволно за рамото на близкостояща жена. – Господине – сърди се тя, – не можете ли да се хванете за нещо друго? – О, госпожо, моля ви се, не ме изкушавайте!

x
ПЪРВО В ПИК TV: Томислав Дончев захапа Радев: Иска мерки и му ги даваме - какво предизборно има в помощта за хората в кризата?! Уж не харесва какво правим, а после казва, че е правилно (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Най-арогантните знаци в зодиака
x