Вход
София
Времето в София 8 o C

АСТРОЛОГ: Общувайте само с приятни за вас хора, вслушвайте се в своята интуиция

АСТРОЛОГ: Общувайте само с приятни за вас хора, вслушвайте се в своята интуиция

на 22.06.2020
18698
0
АСТРОЛОГ: Общувайте само с приятни за вас хора, вслушвайте се в своята интуиция
Автор: ПИК
22.06.2020
0
18698

Влиянието на Луната в Рак, ще бъде особено интензивно и дълбоко. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Собствените преживявания стават сега по- важни от случващото се във външния свят. Не е най-подходящият период за вземане на решения и необмислени действия. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

АСТРОЛОГ: Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент

АСТРОЛОГ: Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент

Луната е в знак Близнаци до 02:10ч на 25 май.

Лунната...

на 23.05.2020

Трябва да си осигурите комфортна обстановка. Сега е най- доброто време за създаване на уют у дома. Подходящо време, в което трябва да се погрижите за семейството и близките хора.  Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Започва 2 лунен ден от 06:38ч на 22 юни до 07:38ч на 23 юни

Особено важно е да успеете да попаднете в „струята” на деня. Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент. Луната ще ви даде всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня – те идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм.

Не се допускат негативни емоции. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек. Общувайте само с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия.  Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция.

АСТРОЛОГ: Време да очистите астрала си, освободете се от негативните емоции

АСТРОЛОГ: Време да очистите астрала си, освободете се от негативните емоции

От 14:11ч на 24 май до 02:10ч на 25 май

Луната се движи...

на 24.05.2020

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса. Най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, нещо вълнуващо.

Подстрижка в този ден носи полза, подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи, стабилизира мозъчното кръвообръщение. Може само да подравните косите си, пак е от полза.

4 слънчев ден - Добър ден за начало на нови перспективни дела. Ден на активните занимания и на риска. Само избягвайте да участвате в хазартни игри, загубите може да са големи. Препоръчват се занимания с физически практики. Удачен ден за нови начинания, но не е подходящ за завършване на стари дела. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на нуждаещите се.

АСТРОЛОГ: Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм

АСТРОЛОГ: Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм

07.06.20  Общата задача през деня е да се поддържа...

на 07.06.2020

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Днес слънцето носи специална магия, намислете си желание, ще се изпълни АСТРОЛОГ: Днес слънцето носи специална магия, намислете си желание, ще се изпълни
Слънцето преминава в знак Рак в 00:45ч и започва лятното...
на 21.06.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17013
архив

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник.

x
САМО В ПИК TV: Експертът по право Борислав Цеков с горещи разкрития за съдебната тесла за Корнелия Нинова и сблъсъка "Байдън - Тръмп" в САЩ (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Учени с шокиращо откритие: Стресът е заразен
x