Вход
София
Времето в София 25 o C

АСТРОЛОГ: Погледнете се отстрани и се откажете от всяко тщеславие и егоизъм

АСТРОЛОГ: Погледнете се отстрани и се откажете от всяко тщеславие и егоизъм

на 11.04.2020
15056
0
АСТРОЛОГ: Погледнете се отстрани и се откажете от всяко тщеславие и егоизъм
Автор: ПИК
11.04.2020
0
15056

Меркурий влиза в Овен.

Луната е в знак Стрелец до 03:06ч на 13 април

Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред. Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и знания, всеки иска да дава съвети и да помага. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

АСТРОЛОГ: Днес е силно енергиен ден, подходящ за вземане на отговорни решения

АСТРОЛОГ: Днес е силно енергиен ден, подходящ за вземане на отговорни решения

15.03.20 Силно енергиен ден

Луната е в знак Стрелец до...

на 15.03.2020

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система.

Продължава 18 лунен ден до 00:23ч на 12 април (от 23:09ч на 10 април)

Енергията на този ден е пасивна. За някои хора денят ще бъде по тежък. Голяма е вероятността да попаднете под чуждо влияние, да се появи желание да се подражава на някой друг и да се следват чужди мисли. Добре да се погледнете отстрани и обективно да оцените своите лоши постъпки и мисли, да се откажете от всяко тщеславие и егоизъм.

АСТРОЛОГ: Днес ви се дава всичко нужно, за да сбъднете мечтите и идеите

АСТРОЛОГ: Днес ви се дава всичко нужно, за да сбъднете мечтите и идеите

25.03.20 Ден подходящ за прояви на щедрост и подаръци...

на 25.03.2020

Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават тайни препятствия, които се опитват да го “вкарат” в правия път. Случващите се събития през този ден се явяват като огледално отражение на нашата вътрешна същност, нашите помисли и постъпки. Добре е да бъдете справедливи, да оказвате подкрепа, помощ, защита на нуждаещите се! Утре може да бъдете вие в това положение.

Противопоказно е да се пуши и пие алкохол през днешния ден. Уязвими са бъбреците, които сега са отслабени. Могат да се появят кожни проблеми. Добре е да гладува, да се прави парна баня, сауна, масаж, почистване на кожата, процедури по подмладяване. По малко трябва да се спи, иначе може да се почувствате като разбити.

18-ти лунен ден може да стане много тежък период за семейните отношения. Всички трябва да проявят максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува един с друг. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, запалете да гори свещ. Нека да има повече светлина около вас!

Сексът е допустим, но трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Може да се наблегне повече на еротичния масаж, отколкото на сексуалния акт. Внимавайте любовната игра на телата да не се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност.

Подстрижката активизира вашата енергия. Засилва се вашата харизма, което ще способства привличането на нови хора във вашия живот. Освен това активизира мисловните процеси и подсилва паметта ви и интелектуалните възможности.

22 слънчев ден – Днес живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождаването от всичко старо и ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат внезапни промени в живота. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Ден за получаване на любов и благодат АСТРОЛОГ: Ден за получаване на любов и благодат
Венера е в тригон с Плутон - Това е период на...
на 29.03.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че властта трябва отново да затегне мерките заради увеличените случаи от коронавирус?
Общо гласували: 6622
архив

Една бабичка тръгнала на гроба наа мъжа си, но забравила къде е парцелът. По едно време видяла гробаря, който бил подпийнал.- Момче, кажи ми къде е парцел 46? Той я изгледал и казал: - Вие като си не помните местата, що ставате и само се разхождате...

няма нови новини
Днес: 154
hot
най-четени новини в момента
сега
3969
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Повдигнаха обвинение на президентския секретар Пламен Узунов, Бобоков е обвинен като подбудител, съветникът Милушев е във военна прокуратура (НА ЖИВО/СНИМКА)
x
Астролог разчете знаците на звездите: Хвърлете всичко ненужно и старо
x