Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас

Животът днес

Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас

10052
на 22.04.2021
Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас
Автор:   ПИК

Енергията на този ден е сродна с тази от предния ден. Може да ви осенят внезапни озарения или да направите творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

препоръчано

“Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм“, съветва тя.

“Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да сътворите нещо с ръцете си. Умейте да бъдете благодарни за помощ или внимание, които са ви оказани. Пари, получени днес се считат за благи и е добре да се спестяват“, препоръчва гадателката.

“Да не се правят необмислени разходи. Обезателно съблюдавайте добра култура на общуване, не ругайте никого. Не се дразнете и не се гневете за нищо. Не унижавайте хората нито с думи, нито с действията си. Не бива да се сквернослови. Мъжете не бива да избягват съпругите си в този ден и обезателно да не им изневеряват“, предупреждава астроложката.

“Лошо е да забравите нещо вкъщи поради разсеяност. Постарайте се нищо да не губите днес. Не губете времето си в празни разговори и ходене по гости. Пазете гласа си. Всяка загуба сега се явява знак за изпадане от ритъма на времето или предупреждава за наближаваща болест, опасност. Противопоказно е да се пролива кръв, както и всички операции на тялото. Не трябва да се пие вино. Не се препоръчва нищо да се купува. Добре е в този ден да не бъдете мокри, да не попадате под дъжда“, завършва Ивелина Пенчева.

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 207
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това