Астролог предупреждава: Не правете планове и не започвайте нови дела

Животът днес

Астролог предупреждава: Не правете планове и не започвайте нови дела

8532
на 08.04.2021
Астролог предупреждава: Не правете планове и не започвайте нови дела
Автор:   ПИК

Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

препоръчано

"Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Добре е да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род", предупреждава тя.

"Денят не подхожда за веселие. Може да си позволите да бъдете сантиментални, полезно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Добре е да се започне лечение. Благоприятно е за индивидуална работа, както и работа по къщата", съветва гадателката.

"Не правете планове, не започвайте нови дела, нови реформи. Не отказвайте помощ на никого, особено ако са ви помолили. Не подписвайте документи и не поемайте никакви ангажименти. Не лъжете. Не давайте обещания и клетви. Не оскърбявайте и не обиждайте никого. Не проявявайте злоба нито в мислите, нито в думите си. Не бъдете цинични. Да се избягват шумните компании, отклонявайте покани за увеселителни мероприятия", завършва Ивелина Пенчева.

Сподели:
Бомба x
Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Скандалите в парламента продължават - Мутрите на Манолова искат да върнат политическото номадство (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК: Скандалите в парламента продължават - "Мутрите" на Манолова искат да върнат политическото номадство (НА ЖИВО)
ново
Днес: 192
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това