Вход
София
Времето в София -2 o C

Астролог смрази мъжете: Желанията на жените са закон - не им отказвайте нищо

Астролог смрази мъжете: Желанията на жените са закон - не им отказвайте нищо

на 26.03.2020
38046
0
Астролог смрази мъжете: Желанията на жените са закон - не им отказвайте нищо
Автор: ПИК
26.03.2020
0
38046

Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно. Грижете се за хората, останалото ще се погрижи само за себе си. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

АСТРОЛОГ: Ден за прошка, топлина и любов

АСТРОЛОГ: Ден за прошка, топлина и любов

Луната се движи на празен ход от 17:53ч до 21:22ч. Нищо...

на 01.03.2020

"Ценното при служенето на другите е, че този процес ни обогатява. Тези, които сеят добри семена в живота, рядко страдат от липса на удовлетворение. Онези, които отделят време, за да се погрижат за другите и го правят от сърце, обикновено жънат богата реколта. Независимо дали става дума за колеги, роднини, приятели или дори непознати, всичко ценно, което внасяме в битието им, се завръща умножено при нас по невероятен начин", размишлява тя.

"Заемете се с укрепване на връзките с близките ви хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Отделете непременно време на своите деца. Ако зарадвате дете в този ден, целия месец ще намирате щастие. Сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите", съветва Пенчева.

"Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Препоръчва се повече релакс и почивка. Нужно е да се отпуснете. Търсете компанията на хора близки на вас по дух, благоприятства любовните отношения и задушевните разговори. Подходящо е за сексуални контакти със сигурни партньори. Желанието на жените през този ден е закон и нищо не трябва да им се отказва!", дава своите напътствия тя.

"Ден за лечителство. Подходящо е за приготвяне на лекарства, укрепване на здравето, работа над физическото тяло. Време за очистване и преображение. Това е такъв необикновен лечебен ден, че и най-обикновената вода придобива уникални лечебни свойства. За целта е добре да направите обливане с хладка вода. Три пъти се обливате с хладка вода – нито гореща нито студена. Може да се започне курс на закаляване, ако времето е подходящо", препоръчва тя.

"Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас. Не бива да се напрягате. Не трябва да се пиянства и буйства. Уединението е противопоказно сега, но тъй като социалната обстановката го изисква, общувайте онлайн", завършва хороскопа си Ивелина Пенчева.

Сподели:
свързани новини
Астролог: Денят е енергиен - започнете нещо ново Астролог: Денят е енергиен - започнете нещо ново
Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен...
на 05.03.2020
Астролог: Перфектен ден за любов и нови запознанства Астролог: Перфектен ден за любов и нови запознанства
Денят благоприятства създаването на нови контакти и...
на 06.03.2020
АСТРОЛОГ: Днес ви се дава всичко нужно, за да сбъднете мечтите и идеите АСТРОЛОГ: Днес ви се дава всичко нужно, за да сбъднете мечтите и идеите
25.03.20 Ден подходящ за прояви на щедрост и...
на 25.03.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17325
архив

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник.

x
СУПЕР ТАКТИКА: Валери Симеонов буди дремещите в парламента за бюджета с цветисти забележки (ОБНОВЕНА)
x
Сигурни признаци, че партньорът ви си мисли за друга
x