Вход
София
Времето в София 15 o C

АСТРОЛОГ: Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни

АСТРОЛОГ: Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни

на 01.01.2020
23773
1
АСТРОЛОГ: Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни
Автор: ПИК
01.01.2020
1
23773

Луната е в знак Риби до 06:02ч на 2 януари.

Хората са по-склонни да търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. Засилва се мечтателността, състраданието, чувствителността, интуицията. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща, но този период е благоприятен за изясняване на фактите. Не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Лесно може да се изпадне под чуждо влияние. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева. 

АСТРОЛОГ: Днес светът отразява нашите мисли, чувства и недостатъци като огледало

АСТРОЛОГ: Днес светът отразява нашите мисли, чувства и недостатъци като огледало

28.12.19 Днес светът отразява нашите мисли, чувства и...

на 28.12.2019

Уязвими са ходилата на краката. Добре е да се носят удобни и меки обувки и да се върви по-малко.

Продължава 7 лунен ден до 11:50ч на 1 януари (от 11:25ч на 31 декември)

Доминиращ 8 лунен ден от 11:50ч на 1 януари до 12:14ч на 2 януари

Ден за трансформация, вътрешно преображение и възраждане – символ Феникса. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Външно можете да останете пасивни.

АСТРОЛОГ: Денят е добър и щастлив, идеален за любов и прошка

АСТРОЛОГ: Денят е добър и щастлив, идеален за любов и прошка

29.12.19 Ден за алхимия на душата.

Меркурий преминава в...

на 29.12.2019

Характерно за деня е енергийна нестабилност. Запазете оптимизма си и чувството за хумор. Не се учудвайте, ако се случват непредвидими събития. Възникнали проблеми трябва да се решават бързо, да не им се оставя време за развитие.

Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Може мислено или реално да  поискате прошка от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и вие да простите на тези, които са ви наранили. Сега това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност. Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Гледайте  пламъка на запалена свещ и си представяйте как всички обиди и неволи изгарят в него.

Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено добре е за интелектуални занимания, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи.

За заболелите в този ден болестта може да се окаже много опасна. Уязвими са костите, ставите, черния дроб. Може да се гладува и да се проведе изчистване на стомаха и червата. Време за обновление, за очистване - душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да не го правите. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате, за да не си навлечете неприятности.

АСТРОЛОГ: Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

АСТРОЛОГ: Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

30.12.19 Ден на интуитивното знание

Меркурий влиза в...

на 30.12.2019

Подстригване след 11:50 ч не се препоръчва.      

17 слънчев ден – Добре  е като станете да извършите пълно измиване, да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра. Добре е да се четат мантри, молитви. Не се препоръчва да се готви в този ден храна. Добре е да се яде всичко кръгло – питки, понички, милинки и др.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Днес е магически ден с мощна енергия АСТРОЛОГ: Днес е магически ден с мощна енергия
31.12.19 Днес е магически денВ последния ден на годината...
на 31.12.2019
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34914
архив

Чукча отива на гости в съседното село при приятел. Пред иглуто на приятеля седи опната кожа от бяла мечка. Чукчата пита:
- Колко пъти стреля в него?
- Десет!
- А, колко пъти го уцели?
- Нито веднъж!
- Е от какво умря?
- От смях!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
СЕНЗАЦИОННО: Маските създават имунитет срещу COVID-19
x