Вход
София
Времето в София 3 o C

Астролог съветва в празничния ден: Обърнете внимание на децата си

Астролог съветва в празничния ден: Обърнете внимание на децата си

на 22.09.2020
6729
0
Астролог съветва в празничния ден: Обърнете внимание на децата си
Автор: ПИК
22.09.2020
0
6729

Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е хората да си помагат взаимно, да се установяват близки връзки между тях. Време за укрепване на отношенията между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите: направете искрени комплименти, благодарете им за нещо. Непременно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец щастието ще ви съпътства. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

АСТРОЛОГ: Живейте по интуиция, денят е добър за нови запознанства

АСТРОЛОГ: Живейте по интуиция, денят е добър за нови запознанства

Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя....

на 08.09.2020

"Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Препоръчва се повече релакс и почивка. Нужно е да се отпуснете. Търсете компанията на хора близки на вас по дух. Денят е добър за приемане на гости, благоприятства любовните отношения и задушевните разговори. Подходящо е за сексуални контакти. Желанието на жените в този слънчев ден трябва да е закон и нищо не трябва да им се отказва!", казва още тя.

"Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас. Не бива да се напрягате. Не трябва да се пиянства и буйства. Уединението е противопоказно сега", съветва астроложката.

"Ден за лечителство. Подходящо е за приготвяне на лекарства, укрепване на здравето, работа над физическото тяло. Време за очистване и преображение. Това е такъв необикновен лечебен ден, че и най-обикновената вода придобива уникални лечебни свойства. За целта е добре да се обливате с хладка вода. Три пъти се прави обливане с хладка вода – нито гореща, нито студена. Може да се започне курс на закаляване, ако времето е подходящо", завършва хороскопа си Ивелина Пенчева.

Сподели:
свързани новини
Астролог: Денят е успешен само за оптимистите Астролог: Денят е успешен само за оптимистите
Добре е да правите планове за предстоящия слънчев месец....
на 17.09.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33032
архив

Обява:"Продава се булчинска рокля! Носена е само веднъж по погрешка".

x
България и САЩ подписаха ключови документи за 5G мрежите и ядрената енергия за граждански цели
x
5 животни, за които не бихте си помислили, че са опасни
x