Вход
София
Времето в София 0 o C

Астролог съветва: Дайте си време за почивка и се отпуснете

Астролог съветва: Дайте си време за почивка и се отпуснете

на 22.10.2020
10448
0
Астролог съветва: Дайте си време за почивка и се отпуснете
Автор: ПИК
22.10.2020
0
10448

Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Време за укрепване на роднинските връзки и между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите: изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

Астролог: Денят е свързан с огромна мощ

Астролог: Денят е свързан с огромна мощ

Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства...

на 25.09.2020

Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите, съветва тя.

"Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Препоръчва се повече релакс и почивка. Нужно е да се отпуснете. Търсете компанията на хора, близки на вас по дух. Денят е добър за приемане на гости, благоприятства любовните отношения и задушевните разговори. Подходящо е за сексуални контакти. Желанието на жените в този слънчев ден е закон и не трябва нищо да им се отказва!", казва още Пенчева.

"Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас. Не бива да се напрягате на този ден. Не трябва да се пиянства и буйства. Самотата е противопоказна сега", предупреждава астроложката.

"Ден за лечителство. Подходящо е за приготвяне на лекарства, укрепване на здравето, работа над физическото тяло. Време за очистване и преображение. Това е такъв необикновен лечебен ден, че и най-обикновената вода придобива уникални лечебни свойства. Особено значение се отделяло в древността на измиването. За целта е добре да направите очистителни процедури и обливане с хладка вода. Три пъти се обливате с хладка вода – нито гореща, нито студена. Може да се започне курс на закаляване, ако времето е подходящо", завършва Ивелина Пенчева.

Сподели:
свързани новини
Астролог: Днес всеки ще получи своето възмездие Астролог: Днес всеки ще получи своето възмездие
В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане...
на 28.09.2020
Астролог: Водете борба за справедливост Астролог: Водете борба за справедливост
Добър ден за активни действия. На делата, които започнете...
на 06.10.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 20231
архив

Вуте: - Абе, Нане, моеш ли да ми дадеш назаям каручката, оти моята се прехаби нешо? Нане: - Да кажем, че ме нема, те ме те, тука съм си. Да ти кажем, че каручката я нема, тея те, там си е. Затова, че ти отговорим уклончиво - Ти що си не е*еш майкята?

x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов: Не искам да чувам за проблеми със заплащането на медиците от първа линия (ВИДЕО)
x
Проучване установи - колко време е нужно, за да се влюбите
x