Астролог съветва: Дайте си време за почивка и се отпуснете

Животът днес

Астролог съветва: Дайте си време за почивка и се отпуснете

11249
на 22.10.2020
Астролог съветва: Дайте си време за почивка и се отпуснете
Автор:   ПИК

Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Време за укрепване на роднинските връзки и между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите: изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

препоръчано

Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите, съветва тя.

"Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Препоръчва се повече релакс и почивка. Нужно е да се отпуснете. Търсете компанията на хора, близки на вас по дух. Денят е добър за приемане на гости, благоприятства любовните отношения и задушевните разговори. Подходящо е за сексуални контакти. Желанието на жените в този слънчев ден е закон и не трябва нищо да им се отказва!", казва още Пенчева.

"Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас. Не бива да се напрягате на този ден. Не трябва да се пиянства и буйства. Самотата е противопоказна сега", предупреждава астроложката.

"Ден за лечителство. Подходящо е за приготвяне на лекарства, укрепване на здравето, работа над физическото тяло. Време за очистване и преображение. Това е такъв необикновен лечебен ден, че и най-обикновената вода придобива уникални лечебни свойства. Особено значение се отделяло в древността на измиването. За целта е добре да направите очистителни процедури и обливане с хладка вода. Три пъти се обливате с хладка вода – нито гореща, нито студена. Може да се започне курс на закаляване, ако времето е подходящо", завършва Ивелина Пенчева.

свързани новини
Сподели:
Бомба x
Кето диетични опасности, за които трябва да знаете Кето диетични опасности, за които трябва да знаете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Спипаха гаджето на Симона Загорова във финансови схеми - дъщерята на Глория пред раздяла с мачото САМО В ПИК TV: Спипаха гаджето на Симона Загорова във финансови схеми - дъщерята на Глория пред раздяла с мачото
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това