Вход
София
Времето в София 15 o C

Астролог съветва: Денят е подходящ за любов и зачатие на дете

Астролог съветва: Денят е подходящ за любов и зачатие на дете

на 26.04.2019
6242
2
Астролог съветва: Денят е подходящ за любов и зачатие на дете
Автор: ПИК
26.04.2019
2
6242

„Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Както и предният ден, така и сега можете да получите помощ от предците си. Мъжете могат да се помолят за изцеление и здраве. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден“, добавя астрологът.

„Много подходящо е за творческа любов, за зачатие на детенце и въобще за любовно съединение. Но всичко трябва да се прави на светло, с отворени очи и никаква тъмнота. Не бива да се проявяват алчност и завист, това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания“, предупреждава тя.

„Може да си пийнете алкохол в този ден, но не се отпускайте! Горещата вода в този ден е целебна. Ако вашата съвест е чиста, може да отидете на парна баня, но не се застоявайте дълго! Който има грехове, по-добре да не рискува. Има опасност да се изгори с парата“, добавя тя.

„Може да садите растения, храсти, дървета, но не късайте листа и цветя! Неблагоприятно е даже да се подаряват откъснати цветя, но може в саксия. Неблагоприятно време за големи покупки – мебели, недвижима собственост. Може само малки, например козметика за жените“, съветва астрологът.

„Препоръчва се носенето на по-леки дрехи за съхраняване на вътрешната топлина. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се избягват тъмните тонове и особено кафявото! Камъкът на деня е сердолик – камъкът на безсмъртието“, добавя тя.

„Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее. Да сънувате плодовете на дърво – знак за благоденствие и изобилие. Лошо е да сънувате животни- мизерия, проблеми, разпри“, обяснява Ивелина Пенчева.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34899
архив

Мъж седи в бараката и вари ракия....
Гледа по едно време водата се нагряла много и отива до кладенеца за вода.
Връща се, а в бараката седят двама полицай, усмихват се иронично и говорят:
- Aхааа, незаконна спиртоварна, сядай и пиши обяснения!
- И кво да пиша?
- Всичко, както си е било, така го пиши!
Сяда човека, пише и след това дава листа на полицайте.
- Кво си написал бе, идиот такъв?
- Както си беше, така го написах: ”Отивам за вода до кладенеца, връщам се, а в бараката двама полицай, седят и варят ракия”.

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
ОЧАКВА НИ СБЛЪСЪК: Астероидът Апофис лети с бясна скорост към Земята
x