Вход
София
Времето в София 19 o C

Астролог съветва: Нови неща не започвайте, но довършвайте започнатото

Астролог съветва: Нови неща не започвайте, но довършвайте започнатото

на 12.08.2020
10382
0
Астролог съветва: Нови неща не започвайте, но довършвайте започнатото
Автор: ПИК
12.08.2020
0
10382

Луната е на празен ход от 10:56ч до16:47ч. - могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, трудности, грешки, недостатъци, нарушения в трафика. В този интервал не е подходящо да се започва нищо ново и да се вземат важни решения.

Луната е в знак Телец до 16:47ч - Подходящо време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Луната преминава в Близнаци в 16:47ч.- Засилва се общителността. Хората са склонни към повече лекомислие, излишна бъбривост, при която правят недообмислени изказвания. Уязвими са нервната система, ръцете и плещите, не ги натоварвайте.

Доминиращ 23 лунен ден от 00:26ч на 12 август до 00:56ч на 13 август

Денят е противоречив по своята природа и критичен. Носи висок енергиен заряд, но потока на енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза.

Нови и важни дела не започвайте, но затова пък денят е един от най-подходящите за завършване на всичко започнато. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри.

Време за активни действия, но се старайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност. В противен случай могат да възникват проблеми. Активността трябва да засяга вашият външен живот, а на вътрешно ниво е по-добре да запазите спокойствие. Нужен е по-голям самоконтрол.

Добре е да се разчистят дълговете. Пазете се от негативни помисли, гневни изблици. Имате реални шансове както да решите проблемите си, така и да си създадете нови. Не приемайте много навътре в себе си нещата.

Денят е изпълнен с много агресия. Буквално от нищото могат да изникват конфликти. Много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. За предпочитане е по-малко да се общува. Неподходящо време за любовни срещи, особено за тези, които са в напрегнати отношения. Може да стане още по-лошо.

Ден за освобождаване от всичко старо и ненужно. Много е подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Отношенията в семейството може да се окажат също напрегнати, трудно може да се съхрани дипломатичност в тях. Възможно е да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, трудно ще бъдете разбрани правилно. Сексът сега е противопоказен, тъй като сега подкопава здравето. Преобразувайте сексуалната енергия в творческа.

Препоръчва се вегетарианска диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават още повече агресивността. Полезно е да се направи еднодневно гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните, помагайте на нуждаещите се. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

Лек, успешен и мирен ден ви пожелавам!

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 17390
архив

Днес е Великден. Майката на Иванчо боядисала едно яйце и му го дала, след това му казала:
– Иванчо, дай това яйце на госпожата и кажи Христос Въскресе!
На другия ден той забравил какво да каже и като дал яйцето казал:
– Заповядайте госпожо Христос го снесе…

няма нови новини
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
сега
2075
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Премиерът Борисов: В условията на пандемия светът повече от всякога се нуждае от ООН като морален лидер (ВИДЕО)
x
Има ли ползи от несериозната връзка
x