Вход
София
Времето в София 14 o C

Астролог със супер прогноза: Денят е подходящ за нови начинания

Астролог със супер прогноза: Денят е подходящ за нови начинания

на 23.05.2019
16254
0
Астролог със супер прогноза: Денят е подходящ за нови начинания
Автор: ПИК
23.05.2019
0
16254

4-ят слънчев ден се счита за тежък и напрегнат. Време за изпълнение на дълга. Ден на активните занимания и на риска. Рискът е благородно дело и е оправдан сега, пише в слънчевия хороскоп за днес астрологът. Само не участвайте в хазартни игри, може да останете без имущество, предупреждава тя.

АСТРОЛОГ: Желанието на жените днес е закон

АСТРОЛОГ: Желанието на жените днес е закон

6-ят слънчев ден е посветен на хармонията и изцелението,...

на 25.04.2019

"Препоръчват се занимания с физически практики. Благоприятно е за спортни съревнования и за занимания с бойни изкуства. Денят е подходящ само за нови начинания, не е за завършване на стари дела“, добавя астрологът.

„Ден на милосърдието и за защита на слабите и беззащитните. Трябва да се застъпвате за тези, които са бити и унижени. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати! Старайте се да разрешавате всяка заплетена ситуация, но го правете без да влагате излишни страсти и емоции, в рамките на допустимото и закона“, съветва Ивелина Пенчева.

„Учете се да преодолявате всички страхове  и не проявявайте слабост и малодушие пред лицето на опасността! Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен много да промени живота ви! Денят е добър за начало на нови перспективни дела“, добавя тя.

„Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева! Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности“, предупреждава астрологът.

„Не се препоръчва да се яде месна храна. Да се пият повече течности! Храната да бъде пикантна, а алкохолът е нежелателен“, добавя тя.

Астролог предупреждава: Четвъртък, 16-и - не правете секс в никакъв случай, гледат ви 1000 очи

Астролог предупреждава: Четвъртък, 16-и - не правете секс в никакъв случай, гледат ви 1000 очи

27-ят слънчев ден е посветен на Небето (защитният покров...

на 16.05.2019

„Отдайте предпочитание на розовото и червеното в облеклото! Избягвайте зеленото“, съветва астрологът.

„Добре е да имате динамичен сън и вие да бъдете активни. Да се видите с къса коса или че се подстригвате, означава, че скоро ще се избавите от това, което ви спира. Зелена трева и изобщо всякаква зеленина е знак за тъга, неудачност. Водата пък е за клюки. Лошо е да се видите в огледало“, добавя тя.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас кой от изброените лидери на отделните власти работи най-добре?
Общо гласували: 15702
архив

Един пиян се прибирал вечерта и видял в една локва да се отразява Луната. Стъпил отгоре на отражението и почнал да вика: - Аз съм царят на Луната! Аз съм царят на Луната! Минал един полицай и му казал: - Добре, добре, само по-тихо... А аз сега ще викна лунохода да те прибере.

няма нови новини
Днес: 212
hot
най-четени новини в момента
сега
4190
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Шефовете на "Софийска вода" представят иновациите за 2020 - ето новите проекти на дружеството за 40 млн. лв. инвестиции (ОБНОВЕНА)
x
ШОК: Изродиха най-намръщеното бебе
x