Вход
София
Времето в София -3 o C

Астролог с мистична прогноза: 22 май е най-мощният енергиен ден - каквото кажете на глас, ще се сбъдне

Астролог с мистична прогноза: 22 май е най-мощният енергиен ден - каквото кажете на глас, ще се сбъдне

на 22.05.2020
24427
0
Астролог с мистична прогноза: 22 май е най-мощният енергиен ден - каквото кажете на глас, ще се сбъдне
Автор: ПИК
22.05.2020
0
24427

Енергията на този ден е родствена с тази от предния ден. Може да получите внезапни озарения или творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

Астролог: Смейте се и давайте прошка

Астролог: Смейте се и давайте прошка

Днес настроението трябва да бъде празнично и весело,...

на 07.05.2020

"Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да сътворите нещо с ръцете си. Умейте да бъдете благодарни за помощ или внимание, които са ви оказани. Пари получени днес се считат за благи и е добре да се спестяват", съветва тя.

"Да не се правят необмислени разходи. Обезателно съблюдавайте добра култура на общуване, не ругайте никого. Не се дразнете и не се гневете за нищо. Не унижавайте хората нито с думи, нито с действията си. Не бива да се сквернослови. Мъжете да не избягват съпругите си в този ден и да не им изневеряват", предупреждава астроложката.

"Лошо е да забравите нещо в къщи поради разсеяност. Постарайте се нищо да не губите днес. Не губете времето си в празни разговори и ходене по гости. Пазете гласа си. Всяка загуба сега се явява знак за изпадане от ритъма на времето или предупреждава за наближаваща болест, опасност. Противопоказно е да се пролива кръв, както и всички операции на тялото. Не трябва да се пие вино. Не се препоръчва нищо да се купува.  Добре е в този ден да не бъдете мокри, да не попадате под дъжда", завършва Ивелина Пенчева.

Сподели:
свързани новини
Астролог смрази с прогноза: Не правете никакви планове Астролог смрази с прогноза: Не правете никакви планове
Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде...
на 08.05.2020
АСТРОЛОГ: В този ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо АСТРОЛОГ: В този ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо
Меркурий в тригон с Юпитер - създава позитивна...
на 10.05.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18489
архив

- Какво е 90-60-90?
- Каране в града покрай полицаи.

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии поставят партньора на първо място
x