Астроложката Силва Дончева: Ето кои зодии ще страдат през 2020-а

Феномени

Астроложката Силва Дончева: Ето кои зодии ще страдат през 2020-а

431165
на 21.01.2020
Астроложката Силва Дончева: Ето кои зодии ще страдат през 2020-а
Автор:   "Ретро"

Силва Дончева е една от най-известните астроложки у нас. Завършва история в СУ „Св. Климент Охридски“, но се увлича по звездите и галактиките, както и по алтернативни методики като хомеопатията. Автор е на иновативното направление „Вербална хомеопатия“ и на книгите „360 градуса преди края“, „Вербална хомеопатия“ и учебник по астрология. В началото на всяка нова година тя прави конкретен хороскоп на държавата ни, както и за всяка зодия поотделно. За 2020 г. Силва казва, че ще има прекалено много негативни астрологични съвпади, които в определени моменти ще ни влияят зле.

„Има 5 съвпада на тежки планети – три на Юпитер с Плутон, един на Сатурн и Плутон – и то на 12 януари, и един царски съвпад на Юпитер със Сатурн в края на годината... В една година имаме един 13-годишен цикъл, един 20-годишен цикъл и един 36-годишен – това е твърде много. Съвпадът на Сатурн и Плутон отваря цикъла от 36 години. Предишното такова беше през 1982 г. Тогава то е на 6 ноември, а на 10 ноември умира Брежнев. И оттам всичко се завърта в една драматична спирала за Източна Европа и съответно променя целия свят – пада Желязната завеса“, казва тя. Ето какъв е хороскопът на Дончева за годината за всеки един зодиакален знак:

Овен – Представителите на третата декада ще са зле. Тези три планети в Козирог (Сатурн, Плутон, Юпитер) ще ги ударят, защото им квадратират Слънцето. Другите две декади от зодията ще могат да дишат спокойно.

Телец – Първата декада на знака също страда, губи пари, разочарова се, има скандали. Докато третата декада започват да вървят нагоре, всичко им се развива чудесно и позитивно.

Близнаци – Те са по-неутрални. Но родените между 7 и 12-13 юни са под натиска на Нептун. Те трябва да внимават да не бъдат излъгани, изоставени, объркани са, имат някакви дилеми. Може да са по-самотни, трудно ще разчитат на партньори и сътрудници.

Рак – Хората от третата декада са доста объркани, имат доста проблеми. Другите раци могат да дишат спокойно, даже втората декада на Рака ще бъде във възход.

Лъв – Родените през първата декада ще имат доста проблеми, раздели, трябва да внимават с връзките, с финансовите отношения. Останалите лъвове ще бъдат доста спокойни.

Дева – Представителите на третата декада ще вървят нагоре. Но родените между 6 и 12 септември да внимават да не се скарат с някого, да не разрушат съдружие, може да имат сложни житейски дилеми. Родените от 12 до 22 септември ще са много добре.

Везни – Доста сложно е положението при третата декада. Много трябва да внимават, защото всичко им е объркано и ще имат големи изпитания. Останалите могат да дишат спокойно, те са в доста по-добра ситуация.

Скорпион – Пак от първата декада ще страдат много, ще губят пари, могат да имат проблеми, свързани с наследства, финанси, банки, лични отношения... Докато третата декада върви нагоре и се радва на абсолютен просперитет.

Стрелец – Те са в равновесни води. Трябва да усвояват това, което са правили през миналата година. Само тези, които са родени между 6-7 и 12 декември, трябва внимават – могат да загубят пари, да имат лоши търговски сделки, проблем с учене, с пътуване. Трябва да внимават с отношенията, объркани са.

Козирог – За трета декада – там са трите тежки планети Сатурн, Юпитер, Плутон. А един съвпад със Слънцето никога не е добър. Това те разтърсва, особено ако Плутон ти мине през Слънцето. Така че нещата и при тях са сложни. Другите две декади са в по-равновесна ситуация. Дори втората декада са добре, те ще си почиват и започват да вървят нагоре.

Водолей – И тази първа декада не е ок, те трябва да внимават много с парите, с приятелите, с връзките и с личните отношения. Могат да загубят позиции. Останалата част от Водолей е по-скоро неутрална и няма да има неблагополучия.

Риби – От една страна, трябва да внимават за здравето си – особено тези, които са родени между 5-6 и 12 март. Те имат проблем, защото Нептун им минава върху Слънцето. Могат да се объркани, да понапълнеят или ще са по-самотни. При първата декада нещата ще са по-скоро ок. Колкото до третата декада – те започват възход.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 234
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това