Асфалтирана улица, но само по документи в Златица

Региони

Асфалтирана улица, но само по документи в Златица

2914
на 12.05.2021
Асфалтирана улица, но само по документи в Златица
Автор:   ПИК

Асфалтирана улица, но само по документи. Хора от град Златица са заложници на кален черен път, по който не могат да минават. Семейство с дете на инвалидна количка всеки ден трябва да преминават пред въпросната улица, каквато на практика няма.

препоръчано

„Нямаме достъп до улиците около къщата. Не можем да се придвижваме нормално”, разказва майката на момчето, съобщава Нова телевизия.

Тя добавя, че улицата изглежда по този начин от много години. „Единственият начин да излезем е през път, на който има голямо движение. Детето се плаши от звука на автомобилите”, добавя майката.

„Нямам информация тази улица да се води асфалтирана. Тя видимо не е такава. Предвидени са близо 2 млн. лева за подмяна на водопроводи и асфалтиране на улици”, казват от местната управа. Улица "Косица" обаче не влиза в тази програма.

Сподели:
Бомба x
5 начина да управляваме емоциите си 5 начина да управляваме емоциите си
ПИК TV x
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ) РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това